Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radioodtwarzacz FLAC

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Radioodtwarzacz FLAC

Cześć wiara!Lat mnie tu wiele nie było...
    Potrzebuję porady,pomocy w wyborze radioodtwarzacza FLAC.Liczą się dla mnie dwie rzeczy,pierwsza żeby "trawił" minimum 1500 kbps,druga-jak najbardziej neutralne brzmienie.Radio oczywiście 1DIN no i oczywiście żaden totalny chińczyk.CD mi jest zbędne.Podpowiecie?

Może Kenwood KMM-BT306?
    http://www.kenwood-electronics.pl/ca...ess/KMM-BT306/
    "Pomiary są użytecznym narzędziem, ale nie pozwól stać się ich niewolnikiem" - Siegfried Linkwitz
    JMA RQ900 [WF223+MR16+D2608] • Atoll IN300 • Arcam CDS27 • Arcam irDAC • Onkyo NS-6170

Skomentuj

Przeglądałem troszkę i mocno zastanawiam się nad ALPINE UTE-204DAB.Ponoć radzi sobie z wysokim bitrate bez problemu.Ciekawe jak wypada brzmieniowo bo obecny pionek tylko ciśnienie mi podnosi.Ale pewnie póki nie kupię to się nie dowiem.
      Ten Kenwood niski model,podejrzewam że podobna liga jak obecny Pioneer.Jest tego niby ale tak naprawdę nie wiadomo co wybrać.

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto Zobacz posta
        Przeglądałem troszkę i mocno zastanawiam się nad ALPINE UTE-204DAB.Ponoć radzi sobie z wysokim bitrate bez problemu.Ciekawe jak wypada brzmieniowo bo obecny pionek tylko ciśnienie mi podnosi.Ale pewnie póki nie kupię to się nie dowiem.
        Ten Kenwood niski model,podejrzewam że podobna liga jak obecny Pioneer.Jest tego niby ale tak naprawdę nie wiadomo co wybrać.
        Jeśli bym miał już kupować Alpine to te 650zł przeznaczył bym na takie radio które ma już korekcję czasu czyli wyższy ale używany model.
        Ale Alpine nie słynie z mega neutralności. To raczej brzmienie żywe, nie którzy mówią, że podkolorowane.
        Pionek to flaki z olejem.
        Jeśli chcesz trochę więcej możliwości i mocy to może pomysl o tym.
        Ma już klasę D i korekcję czasu, obsługę przez. App i eq. I przyjemne brzmienie.

https://www.sony.pl/electronics/radi...odowe/dsx-gs80

Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka
        Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
        Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Ja zastanawiam się pomiędzy: Pioneer MVH-181UB a Blaupunkt Tokyo 110. Które z nich będzie lepsze?

Skomentuj

Za tą kasę to sobie zatankuj do pełna.
            Radio za 200zł to zapchajdziura.
            Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
            Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Czaruję...
            X