dziękuję dziękuję - 4 lata go robiłem :-)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
2+1 ... pytanko o głośniki
Collapse
X
-
Nie ma sensu ladowac glosnikow w tylna polke. Z tylu niech bedzioe tylko sub, ktory mozesz np napedzac Blaupunktem GTA2100 (Tani i dobry). A na przod wykonaj jakies ladne panele z mdfu, obij je ladnie jasna skora i bedzie wygladac super. Scena dwiekowa powinna znajdowac sie z przodu a nie z tylu.
Odrazu ci mowie Boschmann-a sobie odpusc, starszna tandeta. Doloz kase i kup sobie system dwu-drozny Hertza Esk-16.
Jak nie masz an razie za duzo kasy to dozbieraj sobie i zrob wszystko za jakis czas porzadnie. Kupisz jakies gowniane glosniki nop za te 80zl i po dwoch dniach stwierdzisz ze to straszna kiszka. Przed zakupem przemysl sobie wszystko dokladnie.
Skomentuj
-
Nie no pewnie mi się nie śpieszy i nie mam zamiaru robić nic pochopnie, dlatego najpierw piszę do was...a później coś kupię...a nie na odwrót. A pozatym mam czas bo i tak Garbuskiem nie jeżdżę zimą. Więc zobaczymy jak się spisze Gwiazdor i ile kasy przyniesie :-) . No ale powiedzmy, ze w ostateczności musiałbym kupić te głośniki do 100 zł to co bym mógł wybrać...które mniejsze zło ?! :-)
Skomentuj
-
Cryzuz, owszem.Ale takie rozwiazanie ma tylko sens w 3way.Czyli dochodzi sredniak i koszta rosna.
Najlepszy pomysł to panele,niekoniecznie z mdf-u,może byc i wiór oby wykończyc porządnie.Inna sprawa to realna głębokośc drzwi pod zabudowe,należało by to sprawdzić.
llxtomxll, nie gorączkuj sie,tego auta nie mozna spaprać byle czym,warto serca i kasy dołożyć.A bez przodu raczej nic nie wyjdzie,nic sensownego.Jeśli nie ma szans na zabudowe drzwi to chyba lepiej wrzucic na tylne siedzenie "jamnika"...daj mi tego "garbiego" to go uzbroje
Skomentuj
-
Wiec najlepiej jakbys kupil w miare dobry przod 16cm zestaw + wzmak ktory go zasili (zakladam ze radio juz masz) do tego ladne panele i bedzie naprawde dobrze.Wzmaka mozesz kupic np blaupunkta gta2100 powinien juz ladnie wysterowac jakis przod i jest w miare tani ok 200zl. Oczywiscie nie zapomnij o wytlumieniu drzwi!
Skomentuj
Skomentuj