Witam. mam prożbe doradzcie mi jaki zrobic wzmacniacz do auta, mam ochote zrobic sobie tube basowa i do tego potrzebuje jakis wzmacniacz, szukałem w sklepach jakiegos do zlozenia ale nie ma nic dobrego za nie mała kase,
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jaki wzmacniacz samochpdowy??
Collapse
X
-
wzmacniacz do auta
głosnik mam stx GDN 32-150-4-ss, chodzi mi o jakis wzmacniacz do 100 zł , znalazłem wzmanicz z zestawu na scalaku TDA1562Q ma on 70 watów taki by mnie zadowolił ale cena za ten wzmacniacz wynosi 145 zł , chciałem sobie sam taki zrobic ale nie moge znalesc nigdzie płytki do niego:/, auto hmm jesli mozna to nazwac autem to Zastava,Macie moze jakies schematy wzmacniaczy takich zeby ich koszt budowy wynosił max 100 zł???
Skomentuj
-
Re: wzmacniacz do auta
Zamieszczone przez kora98głosnik mam stx GDN 32-150-4-ss, chodzi mi o jakis wzmacniacz do 100 zł , znalazłem wzmanicz z zestawu na scalaku TDA1562Q ma on 70 watów taki by mnie zadowolił ale cena za ten wzmacniacz wynosi 145 zł , chciałem sobie sam taki zrobic ale nie moge znalesc nigdzie płytki do niego:/, auto hmm jesli mozna to nazwac autem to Zastava,Macie moze jakies schematy wzmacniaczy takich zeby ich koszt budowy wynosił max 100 zł???
zapomnij...
wyłóż 200 pare zł i będziesz miał prawdziwe 225w w samochodzie -> monacor...
faktem jest to że wóz masz mówiąc łagodnie średni...
więc może jakaż używka z allegro ?
ew zestaw Matronixa - tda z przetwornicą - chyba niecałe 120zł z tego co pamiętam za złożonego wzmaka z radiatorem...
jednak najlepszym wyjściem jest monacor,
przyszłościowy i najbardziej niezawodny ...
i ta moc jeszcze ...
Skomentuj
Skomentuj