Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki wzmacniacz samochpdowy??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki wzmacniacz samochpdowy??

Witam. mam prożbe doradzcie mi jaki zrobic wzmacniacz do auta, mam ochote zrobic sobie tube basowa i do tego potrzebuje jakis wzmacniacz, szukałem w sklepach jakiegos do zlozenia ale nie ma nic dobrego za nie mała kase,

to nie ten dział

Skomentuj

za nie mała kase
      9.99zl 20zl 50zl 150zl 500zl

co masz na mysli mala kasa
      jaki glosnik, jaka moc ma byc czlowieku nie ma tu wrozek

Skomentuj

i podaj najlepiej do czego ...
        masz już jakieś przemyślenia na temat głośnika ?
        jaki wóz?

Skomentuj

wzmacniacz do auta

głosnik mam stx GDN 32-150-4-ss, chodzi mi o jakis wzmacniacz do 100 zł , znalazłem wzmanicz z zestawu na scalaku TDA1562Q ma on 70 watów taki by mnie zadowolił ale cena za ten wzmacniacz wynosi 145 zł , chciałem sobie sam taki zrobic ale nie moge znalesc nigdzie płytki do niego:/, auto hmm jesli mozna to nazwac autem to Zastava,Macie moze jakies schematy wzmacniaczy takich zeby ich koszt budowy wynosił max 100 zł???

Skomentuj

Re: wzmacniacz do auta

Zamieszczone przez kora98
            głosnik mam stx GDN 32-150-4-ss, chodzi mi o jakis wzmacniacz do 100 zł , znalazłem wzmanicz z zestawu na scalaku TDA1562Q ma on 70 watów taki by mnie zadowolił ale cena za ten wzmacniacz wynosi 145 zł , chciałem sobie sam taki zrobic ale nie moge znalesc nigdzie płytki do niego:/, auto hmm jesli mozna to nazwac autem to Zastava,Macie moze jakies schematy wzmacniaczy takich zeby ich koszt budowy wynosił max 100 zł???
            za 145zł tda 1562q ?
            zapomnij...
            wyłóż 200 pare zł i będziesz miał prawdziwe 225w w samochodzie -> monacor...
            faktem jest to że wóz masz mówiąc łagodnie średni...
            więc może jakaż używka z allegro ?
            ew zestaw Matronixa - tda z przetwornicą - chyba niecałe 120zł z tego co pamiętam za złożonego wzmaka z radiatorem...
            jednak najlepszym wyjściem jest monacor,
            przyszłościowy i najbardziej niezawodny ...
            i ta moc jeszcze ...

Skomentuj

Czaruję...
            X