witam ponownie jeśli chodzi o zlot to był w Paryżu i były tam auta ze sprzętem o krótym możecie tylko pomarzyć a Facet który mi to opowiadał to był ze stoiska chyba sony!!! A jeżeli chodzi o to że często zmieniam radia to poprostu nie lubie jak coś mam dłużej to poprostu nie chce mieć nic do czynienia i chce coś innego i to dlatego zmieniam często sprzęt, ale auta też tak zmieniam. A nawet jeśli miałbym coś firmowego to też bym zmieniał ale poco mam co chwile wydawać dużo więcej kasy jak moge zaaoszczędzać i mieć na przyszły raz!!! Już taka moja natura!!!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czy warto kupić Dalco, First....
Collapse
X
-
takero, , no tak, przeciez ty masz tego 78.. z Bonda :):)
a ja własnie dlatego,ze mp3 nie uzywam, czesciej wachluje płytkami.
______
p.s. malydawidek86, obudz sie , bo snisz chłopaku. a z tym Paryzem to juz przegiąłeś . Moze to był Paryżew , tu w Polsce. A moze to Ci chłopaki z www.hifimobile.fr to mówili :):)
Skomentuj
-
z małym dawidkiem to chciałem pogadac na gg.. ale sie nie udało.. chciałem sie poradzic co dao jakiegoś super sprzętu do autka.. ale nie odezwał sie do mnie super mały dawidek..
szkoda bo widze ze sie można dogadac chłopakiem i że równy gość jest..
doszedłem do wnioski że jednak te firsty i inne.. są ok.. i warto je kupić.
na serio warto.
pod dwoma warunkami..
-ze zapłacimy max 10zł za sztuke..
-i ze potrzebujemy radiator lub obudowe.. :)))
pozdrawiam, szczególnie tych co firsty chwalą :)
Skomentuj
-
Sorki ale mnie poniosło!!! Wiem że moze to uważacie za dziwne ale nie po to zmieniam radyjka że mi się psują bo tak nie jest i służą one kolejnym używkownikom ale poto że mi się już nie podobają i nudzą. Jeżeli nie rozumiecie to trudno ale ja wiem też co robie bo zakładam sprzęt do escorcików i wiem co robie!!! A jeżeli o gg to cóż ale rzadko bywam na necie więc trudno mnie zastać na gg!!!
Skomentuj
Skomentuj