Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Twister TW 500 i GDN-30-300-4-AP

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Twister TW 500 i GDN-30-300-4-AP

Witam,

Jestem nowy na forum, posiadam wzmacniacz samochodowy Twister TW 500 i chcę dokupić głośnik GDN-30-300-4-AP.

Moje pytanie: czy ten wzmacniacz uciągnie ten głośnik??

a drugie pytanie to jak go podłączyć?? Na 250W czy zmostkować i podłączyć na 500??

Naprawdę się nie bardzo na tym znam i potrzebuję pomocy, a o tym głośniku to się naczytałem wielu pozytywnych opinii.

pozdrawia nowy

Witam tu masz troche na ten temat http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic473135.html

Skomentuj

Dzięki za linka, choć nie wyjaśnia to całkiem mojego pytania.

Tam jest napisane o monacorze, ale ja mam twistera, ten problem12 miał głośnik i chciał wzmacniacz a ja mam odwrotny problem.

Pomóżcie PLEEEEAASSEEEEE!!

Skomentuj

Jeśli już zadajesz tego typu pytanie to daj linka do czegoś co sprawia problem - w tym wypadku jest to wzmak którego nie każdy musi znać, ew orientować się w jego parametrach - jak np ja ...

Skomentuj

Proszę bardzo:

wzmacniacz:
          http://allegro.pl/item92580187_twist...de_in_usa.html mój to Twister TW500 2x250W, 1x500W(nie ma go teraz na allegro, gdzie indziej też nie znajduję.

głośnik:
          http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...0&vSubPage=365

pozdrawiam i będę na przyszłość o tym pamiętał

Skomentuj

Ta moc jest parukrotnie przesadzona oczywiście....
            Ile dałeś za tego wzmaka ?

Skomentuj

185zł

Skomentuj

Dlatego mysle o CarPower HPB-1502 taq jak radza niektorzy bo w tych granicach cenowy ciezko cos kupic

Skomentuj

tak, ale ja ten wzmacniacz juz mam od pół roku, kupiłem nówke w niemczech w ausverkaufie.

Skomentuj

to gratuluje zakupu... stal sie pan posiadaczem wspanialego wzmacniacza twidter... a teraz powaznie... jest stabilny pewnie od 4 ohm.. w mostku mamy 8 wiec lipton...a te 500w hmm. jaki tam sa bezpieczniki?? jak po jakies 40 A to uwierze a ponadto podales link do twistera 500... zalatuje mi KFC

Skomentuj

Sam posiadam taki wzmak mam go 4 lata i do tej pory ladnie pracuje ,na poczatku mialem kenwooda kfc 150 rms i niezle z nim wspolpracowal teraz mam peiyinga 300 f4 (250 rms)i dalej na nim szaleje choc mogl bym jeszcze wycisnac z peiyinga wiecej .Bezpiecznik w nim posiadam 20 A .

Skomentuj

łał,temat z przed 3 lat.

Skomentuj

Czaruję...
                        X