Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zestaw oparty na alpine cda 9812rb przod + wzmak + skrzynka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zestaw oparty na alpine cda 9812rb przod + wzmak + skrzynka

witam wszystkich :)

poczytalem troche forum ale niestety nie znalazlem odpowiedzi na dreczace mnie pytania :(

posiadam radyjko alpine cda 9812rb i glosniki hertz esk 165 narazie leza sobie w domku i czekaja na zamontowanie , potrzebuje jeszce kupic wzmacniacz i subika ze skrzynia , co mozecie mi podpowiedziec zebym kupil
    wzmacniacz ma byc 4 kanalowy - ma zasilic hertze i skrzynie

muzyka ktorej slucham to glownie hh i rnb tak ze chcialbym zeby bas byl gleboki i dosc odczuwalny

autko w ktorym ma to zagrac to mazda 323 z 1992 roku 3 drzwiowa

pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

sony xes M3 weż,
    lub coś tańszego np. Precision Power seria DCX.

Skomentuj

oki moze jeszce powiem ze wzmacniacz i skrzynia chcialbym zeby kosztowal razem do 1000 zl

[ Dodano: 2006-03-26, 12:02 ]
      troche poszukalem i mam kilka propozycji :

glosnik INFINITY REF 1240W + skrzynia (ale nie wiem jaka czy zamknieta czy z br)

wzmacniacz BLAUPUNKT GTA4 , albo MAGNAT HOT ROD 4000 z tym ze ten magnat jest sporo drozszy :(

no i jeszcze rozwarzam czy nie kupic zamast tego glosnika infinity gotowej skrzyni 1000W JBL'a - JBL GTO 1200B

prosze o jakas rade i ew co za ta cene mozna by bylo lepszego kupic ?

pozdrawiam kow4all

[ Dodano: 2006-03-26, 12:17 ]
      i jeszcze ze wzmacniaczy pojawil mi sie przed oczami monacor
      http://www.allegro.pl/item94037886_s...zcatestow.html

a czytalem troche i o monacorach ludzie raczej pisza pochlebne rzeczy
      na allegro koles sprzedaje model HPB 604 - i pisze ze ma on 4 x 100 w RMS , na ile to jest prawda to nie wiem , i mozecie mi powiedziec ile mial by na mostku ? tak zeby zasilic ta skrzynke jbl'a ?

Skomentuj

Monacora HPB mozesz smialo brac, jeszcze lepiej serie Vanted. To typowe estradowe koncowki na bipolarnych tranzystorach, maja bardzo dobra kontrole, wiem bo posiadam i takie montuje i ludzie sa zadowoleni. Moge ci polecic solidnego i kompetentnrgo goscia, ktory handluje monacorem:
        http://www.allegro.pl/show_user.php?search=metodastudio
        Jak z nim pogadasz to moze cos taniej ci zalatwi, smialo mozesz sie na mnie powolac (Piotr Szyszka).
        Jakos sam nie bardzo mialem zaufanie do tej firmy ale zmienilem szybko zdanie po kupnie wlasnie wzmaka. Do drzwi swietnie tez sie nadaja neoset130 ale to juz dosyc droa sprawa, choc naprawde warta zachodu!
        i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
        https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Witam :) posiadam Monacor'a HPB 1502 i musze powiedziec,ze bardzo dobrze sobie radzi z Hertz'em es 380 oczywiscie wspomagam go kondensatorem,ale bez niego rownie dobrze smiga juz wiele razy sie o tym mowi, a mianowicie jesli chodzi o cene - jakos,to mysle,ze jest to dobry wybor pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez magik
            lub coś tańszego np. Precision Power seria DCX.
            byla jeszcze wersja F1

Skomentuj

Czaruję...
            X