Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Citroen Picasso

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Citroen Picasso

Mam pytanko - instalowal ktoś moze nagłosnienie w tym autku?? Robi sie cieplo i szef potrzebuje rozszerzyc mozliwosci akustyczne samochodu. W obecnej chwili grają seryjne głosniczki instalowne w przednich drzwiach. Docelowo mają znalezc sie jeszcze 2 w tylnych drzwiach i niedurza tuba plus gwizdki??
    Macie jakies porpozycje. Koszt głosniki plus ewentualne zwrotki to max 500 zł

Ja mam propozycję, nie bierz tuby a suba. Nie wkładaj w tylne drzwi głośników tylko zainwestuj w dobry zestaw przedni odseparowany, ale za 500 zł zrobisz dobry przód plus wytłumienie drzwi.

Skomentuj

To samo chciałem zaproponować. Za 500 zł polecił bym bym kupić w miarę dobry zestaw dwudrożny + wytłumienie drzwi, np: Hertz ESK 165 + wspomniane maty(najprawdopodobniej te z allegro, czyli APP, które nie cieszą się dobrą sławą, ale muszą wystarczyć bo na dynamata musiał byś wydać całą kwotę którą chciałeś przeznaczyć na zestaw. I nie kupuj tuby. Chyba, że chcesz żeby było głośno i tanio, to zainwestój w tubę aktywną i jakiegoś boshmanna dwudrożnego na przód. Może nawet Ci na maty starczy. Te z APP oczywiście. Pozdro.

Skomentuj

Czaruję...
      X