Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

opinia na temat tych wzmacniaczy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

opinia na temat tych wzmacniaczy

Co możecie powiedzieć na temat wzmacniaczy tej firmy: http://allegro.pl/item97682196_wzmac...dio_800_w.html ?
    Nic ciekawego poza tym linkiem nie znalazłem.Mam możliwość kupienia czegoś takiego (2 kanały) za 30 zł.

no hiend to nie jest ale za 30 zł bym sie nie zastanawiał i sobie kupił i sprzedał na allegro jakby mi nie podpasowało

Skomentuj

Sądząc po bezpieczniku, to z 200W może i ma. Chociaż dużo prawdopodobne, że jest zamieniony na większy.... jak chcesz coś taniego, to Monacor, RTO, Blaupunkt...

Skomentuj

PETERS, ja bym się bezpiecznikiem nie sugerował...
        Bo to "tuning" za 50gr...

Skomentuj

No to napisałem przecież, że ktoś mógł zamienić na większy:) chociaż 800W z 30A ciężko wyciągnąć Najlepiej popatrzeć na stronie producenta, albo w instrukcji jaki powinien być, bo np. przeglądając allegro takie same wzmaki na różnych aukcjach mają różne bezpieczniki - czyli właśnie pseudownawcy wiedzą już jak tjuningowac wzmaki :)

Skomentuj

PETERS, takero, tu chyba sie nie ma co rozwodzić. sprzęt raczej bazarowy.

Skomentuj

Wciągnołem to g**** 30 zeta to nie dużo (zawsze można to pogonić za troszkę więcej).Ale nie jest to jakaś rewelacja tak naprawdę to lepiej i głóśniej (chyba) gra mój stary pioneer GM-X402 (2x55W)

Skomentuj

rozkręc i powiedz co siedzi w srodku(scalak? tranzystory? jaki/jakie?)

Skomentuj

Chcesz mi powiedzieć że jak wymienię tranzystory czy scalaki to jest szansa na lepsze parametry?
                  Jak będę miał czas to jutro sprawdzę co w trawie piszczy.

Skomentuj

nie,ale bedzie wiadomo jaka to ma moc.
                    mozliwe ze bedzie dało sie cos przerobic,ale to juz niepytaj mnie,ja sie nieznam na przeróbkach.

Skomentuj

Czaruję...
                    X