Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co sądzicie o BOSCHMANN V-1250SNI

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co sądzicie o BOSCHMANN V-1250SNI

tak jak w tytule albo jakiś inny głosnik do 200 zł do car audio.

To moja pierwsza konstrukcja z serji car audio i po symulacji tego głosnika zaciekawie to niewyszło. Dlatego sie pytam jak to wygląda w realiach proszą o odpowiedz.

Z góry dzięki i pozdrawiam

bushmen jak bushmen... lepiej juz kup sobie 300Ap tyle osob go zachwala!pozdro

Skomentuj

ahia czyli podsumuwujac boshmen to shmelc - ja już po parametrach widze żę on móli moim zdaniem dużo leprzy wydaje się

http://www.allegro.pl/item98218757_i..._bas_25cm.html

a twojego skrutu kolego niemogę rozszyfrować , jaki głośnik miałeś na myśli

Skomentuj

Zmax 36,1223 Ohm ???? co to je ?

Skomentuj

Zamieszczone przez bakss
          a twojego skrutu kolego niemogę rozszyfrować , jaki głośnik miałeś na myśli
          STX GDN-30-300-4-AP

Na forum jest bardzo duzo pozytywnych opinii o tym glosniku.

[ Dodano: 2006-04-25, 21:40 ]
          Zamieszczone przez Tasior
          Zmax 36,1223 Ohm ???? co to je ?
          to jest wartosc zwarcia maksymalnego jakie moze wyspepowac podaczas pracy glosnika
          low-END

Skomentuj

ten stx jest jak jest jak ten pierwszy boshmann -tak mniejwięcej widze na winisd ale cuż wykresy a praktyka to dwie różne rzeczy :> słyszał jeszcze jakiś głosniczek godny uwagi :>

[ Dodano: 2006-04-26, 09:31 ]
            hmmmm co byście wybrali :> osobiście .. ten stx wporzasiu głosnik- ale ogólnie jak słysze s.t.x jako nazwe przetworników do domu to mnie ciary prrzechodzą :) a z waszych wypowiedzi boshmen to kicz...

poniżej zamieszczam dwie charakterystyki boshmanna i stx.. co sadzicie o takiej zabudowie ? znalazłem tez na innym forum artykuł. Kolo zabudował stx do obudowy jakoś o 35 L moim zdaniem to lekka przesada. Za mała obudowa ! charakterystyka zbyt szybko opada. Choć z drugiej strony biorąc pod uwagę ponad 90 db . Hmmm Co wy sądzicie o mojej zabudowie - Ktoś jeszcze zabudowywał tego stx ?

Skomentuj

Ktoś jeszcze zabudowywał tego stx ?
              jest masa opini o nim na forum...
              Opcja "szukaj"...
              Nie wiem czy zamieszczone symulacje cokolwiek odzwierciedlają ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                Ktoś jeszcze zabudowywał tego stx ?
                jest masa opini o nim na forum...
                Opcja "szukaj"...
                Nie wiem czy zamieszczone symulacje cokolwiek odzwierciedlają ;]
                co miałes na mysli ... :> ?

Skomentuj

- http://diyaudio.pl/forum/search.php i wpisujesz "AP"...
                  - symulacje mają się nijak do rzeczywistości...

Skomentuj

no w ciuulll opini ...zastanawiam się nad głośnikami : HERTZ ES 200- chyba nie trzeba przedstawiać.. głośnik boski - późnij boschmann z-150L eventualnie ten stx ap300- słyszałem że głośno gra..ale i troche leprzy wzmak i zaczyna pierdzieć, boschmann troche wytrzymalszy ponoć...

Takero- napisałes że nikaj symulacje się mają do rzeczywistosci .... tak samo mozna powiedzieć.. przyrównujac się do opini głośnika w różnych warunkach- tak jak od różnychwrażeń odsłuchowych - tak samo ... każdemu sięwkońcu podoba co innego...

Z góry dziękuje osobą , które się udzieliły
                    w tym poście

Skomentuj

ten stx ap300- słyszałem że głośno gra..ale i troche leprzy wzmak i zaczyna pierdzieć
                      i kolejna opinia na forum która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością...
                      kto Ci to powiedział ?
                      pewnie AP widział tylko na obrazku ;]
                      es200 miałem - nieco mało reprezentuje sobą jak na 240zł...
                      to tylko 8'...
                      spl średni, ale nieco razi jednostajny bas...
                      jeśli buszmen to ALX 122 SP...

Skomentuj

Czaruję...
                      X