Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Oprawa bezpieczników z voltomierzem.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Oprawa bezpieczników z voltomierzem.

Czy widzial ktos gdzies taki bajer :) ?? bo mam ochote sobie kupic ..kiedys widzialem na allegro ale teraz nie moge znalezc :(
    znalazlem cos takego:
    http://www.allegro.pl/item100346543_...eski_12_v.html

w zasadzie to wystarczylo by i cos takiego ..moze sa jakies inne tylko prosze nie kazcie mi kupowac w AVT jakiegos wynalazku i samemu go lepic ..bo bgedzie z tego ulep ..i pozniej trzeba to kalibrowac itp.
    potrzebuje jakiegos gotowca najlepiej jak by kosztowal okolo 50zł
    bo 110zł to przesada :)!!

powoli montuje swoje Ca do auta i chce wiedziec jak mam naladowony aku.
    aaa i jeszcze wlaczane stacyjka ..zeby mi sasiad nie wydlubal z auta

jedyne co mi przyszło do głowy- miernik taki najzwyklejszy,opraw wyswietlacz ładnie i sobie wstaw do auta,podepnij na stale do aku a zasilanie miernika na jakims stabilizatorze(9 v zeby bylo) i pod kluczyk. :)

Skomentuj

To nie lepiej kupić na rynku woltomierza cyfrowego za 20zł

Skomentuj

o tym mówie :)

Skomentuj

a poswietlanie ? i stacyjka ? :)

Skomentuj

zasilanie bys pod stacyjke dał,podswietlanie? zrób oprawke ładna + diody albo poprostu diody wmontuj do voltomierza.

Skomentuj

w sumie to ciągnie to na tyle małe prądy że może być non stop podłączone ;]

Skomentuj

super ..dzieki za info ale dalej nie jest to czego szukam :)

znalazlem ..ale cena :(
                http://www.allegro.pl/item100346524_...00_a_nowy.html

Skomentuj

wit wita

o ile sie nie myle to wprowadzacie kolege tato turbo w blad podkreslam o ile sie nie myle
                  otoz problem z miernikiem jest taki ze aby dobze mierzyl musi byc separacja galwaniczna
                  i nie moze on robic pomiaru i byc zasilany z jednego zrodla bo zglupieje
                  popularny uklad icl 7107 bodajze musi byc zasilany z dwóch odrębnych żródeł kiedys próbowałem zrobic pomiar i zasilanie z jednego żródła i głupiał straszliwie uzywałem go do pomiaru podcisnienia w pompie próżniowej
                  tak ze aby oszczedzic czasu i nerwów przy rozwikłaniu tego problemu proponuję wydaac pieniadze jezeli ma on zasilanie z tego samego żródła co pomiar proponuję też ( nie pamiętam nazwy jesty ona specyficzna) amperomierz ale taki co mierzy prąd bez rozcinania kabla gdzieś był projekt w praktycznym elektroniku sam chciałbym sobie zrobic taki system pomiarowy do audio
                  pozdrawiam wit

Skomentuj

Czaruję...
                  X