Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

System CAR-AUDIO w Toledo [fotorelacja]

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

System CAR-AUDIO w Toledo [fotorelacja]

Dzisiaj przyszedl czas na drugie wcielenie moje i chrissa1987 otoz dnia dzisiejszego o godz 9 zebrani pod Garazem postanowilismy:
    -wytłumic dzwi
    -zrobic panele i zamontowac midbassyoraz tweetery
    -pociagnac kable OFC
    -zamontowac zwrotnice

Zestawik chrisa 1987 bo to jego samochod byl baza do przerobki sklada sie obecnie z:
    -jednostki sterujacej BLAUPUNKT MUNCHEN CD51
    -midbassow SIGNAT L16
    -tweeterow TONSIL DT 2509
    -zwrotnice 2 drozne

Etap I

Etapem I bylo wykonanie pierscieni z MDF 19mm ktore potem zostaly pomalowane czarnym matowym sprayem.

Etap II

Kolejna czynnoscia było usuniecie zbednego materiału z boczkow dzwi ktory uniemozliwial umieszczenei tam 16cm glosnikow

Etap III
    Teraz zamontowalismy juz pierscien do blachy dzwi ktory do okola "obsmarowalismy" sylikonem

Etap IV

w miedzy czasie kiedy ja wycinalem boczki chriss1987 zajmowal sie wytlumianiem dzwi matami bitumicznymi

Etap V

Teraz nalezalo zalozyc juz boczek dzwi i sprawdzic czy nie ociera o glosnik

Etap VI

Etapem VI byl montaz zwrotnic w desce rozdzielczej gdzie były poprowadzone wszystkie kable

Etap VII
    sprzatniecie bałaganu i delektowanie sie naprawde bardzo dobrej jakosci dzwiekiem...

Konkluzja
    Dzisiejszy dzien utwierdzil mnei w przekonaniu ze najlepsze jest to to robimy sami ...a co do dzwieku jaki wydobywa sie teraz z pojazdu to naprawde przeszło to moje najsmiejsze oczekiwanai nei spodziewalem sie ze moze byc taki bassss z 16cm glosnikowdziek jest naprawde Bardzo Dobrej Jakosci.
Czaruję...
X