Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pomocy przygasaja swiatła?!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

hehe no dokladnie o wymiane mi chodzilo :P hiehie złapaliscie mnie za słowko

[ Dodano: 2006-06-15, 18:41 ]
    mam pytakno do was jeszcze oplaca sie kupic monacor 602 czy zbierac mamonke i pomyslec o zakupie 1502 ??

Skomentuj

a to zalezy do czego?? jak do suba to warto dozbierac. jak na przody lub slabego suba to moze byc ten tanszy

Skomentuj

hmmm powiem tak obciołem kabel plus o 50cm i juz jest spoooora poprawa jednak kabel za cienki dobrze wiem na czym stoje no a wzmak do suba stx AP jednak 200 zł a 360 to roznica ale zawsze to zapas mocy i moze kiedys by sie pociaglo cos mocniejszego na nim albo dwa AP

Skomentuj

no to jednak bym poczekal na 1502...

Skomentuj

mlody1921 jesli chcesz skontorlować alternator poszukaj ksiażki serwisowej nawet w necie można znaleść w postaci E-booka, spraw sobie miernik, odpal furę trzymaj go na odpowiednich obrotach( na ilu będziesz wiedział z ksiażki) obciaż alt włączająć światła i ( sprawdż jakie masz ładowanie ( jaki być powninen prawidłowy odczyt i wskazanie to też dowiesz sie własnie z ksiażki)

ja dodam tylko u siebie że miałem problem ze czasami mi w aku prądu brakło i sprawdzałem właśnie w taki sposób i zmieniłem alt i teraz jest loox
            a moje Auto to Opel Kadett 5d Sedan i własnie z takiego Ebooka znalazłem taka radę..

aha

Sprawdź jaką masz masę z aku do budy,, mogła ulec uszkodzeniu mechanicznemu..więc warto sprawdzić połączenie..

Skomentuj

ja miałem tak samo tylko że auto nówka z salonu więc aku. alternator i kable napewno były w porządku , pomógł kondensator 1F

Skomentuj

Czaruję...
              X