Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

polonez caro...jakie głośniki??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

polonez caro...jakie głośniki??

wiatm
    prosilbym o wasze propozycje jakis tanich głośnikow na tyl do poloneza caro...budzet bardzo skromny...powiedzmy 40 zł za sztuke...nie musi to byc jakis wysublimowany sprzet:)...wystarczy zeby przebil sie przez warkot silnika i wycie tylnego mosu
    za taka kase to chyba zostaje cos z alphard albo moze jakis STX??tvm??(lw 800...gdn20)
    ktore z tych głóśników to "mniejsze zło"???
    otwory w tylnej polce sa po starych głósnikach westry o srednicy 20cm....totalnie wypalonych przez słónce....i chcialbym je tanio czyms zastapic... moze zrobic jakies pudlo pod pułke??
    czekam na wasze propozycje...i sugestie...dzieki

polonez caro
    radio sony GT200
    przod phonocar 130
    tyl tweetery philips od Vw+ ....no wlasnie co???

za cicho gra przód że chcesz tył zrobić ?
    za mało basu ? bo jeśli tak to suba zrób.
    o półce zapomnij bo to bez sensu ihmo...

Skomentuj

no przod nie gra za glosno wlasnie...napewno to wina ze glosniczek jest raczej basowy a nie ma wygluszenia drzwi...kiedys wrzucilem kolumne tonsila do bagaznika.( 2 x 16 + 10+ tweeter)..i jezdzi tam do dzis zreszta...podlaczona pod jeden kanal i gdyby nie ona to nie graloby to za bradzo...przebija nawet przod z tego kufra...wiec mysle cos zrobic na ten wzor bo ta kolumna w domu tez jest potrzebna:)..te phonocary co mam czuc ze chca zagrac ale nie maja dobrej obudowy...a nie mam czasu narazie zeby bawic sie wygluszanie drzwi...wiec latwiej i szybciej byloby mi zrobic cos na ksztalt tej kolumny...tylko nie wiem jakie glosniczki tam wsadzic????...bo ta obecna calkem przyjemnie gra i komponuje sie ztym przodem...przynajmniej wedle mego gustu...wiec doradzcie mi cos????

Skomentuj

doradze wytłumić i phonocarom dać wzmaka, ew wsadzić coś innego w drzwi - najlepiej jakieś 16 i też napędzać wzmakiem.

Skomentuj

wzmak to juz sa koszty...i to nie małe...nie chce ladowac tyle kasy...wystarczy mi same radio...podpowiedzcie mi jakies głosniczki max 40 zl za sztuke do takiej kolumienki pod tylna polke poprostu...jakies najlepsze z najgorszych:)

Skomentuj

samochodowe 16 z tvm-a....

Skomentuj

no i ja tak myslke ze to najlepsze cos w tej kasie ale moze nie pchaj ich do kufra tylko wkomponuj w drzwi?

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item125529665_..._jak_tuba.html

moj brat ma takie w polonezie i nawet ładnie grają

Skomentuj

pojecie ladnie jest tu pewnie ostro wyolbrzymione

Skomentuj

elipsy to lipa, nie kupuj tego...

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                      elipsy to lipa, nie kupuj tego...
                      Boschmann to lip! a elipsy Boschmana to hm... jakby to ujac... moze powiem tak: ******* :)

Skomentuj

Czaruję...
                      X