Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wykładzina na skrzynie lub tube gdzie kupujecie??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wykładzina na skrzynie lub tube gdzie kupujecie??

Witam
    potrzebuje kawalek czarnej wykladziny o wymiarach 120x40. Gdzie kupujecie takie??
    Wiem ze na Allegro są, ale tam można znależć tylko takie szare, a koniecznie chcialbym czarna.
    pozdrawiam Mateusz

www.google.pl
    Ew. pisac do tomck

Skomentuj

hm... u mnie w sklepie z materialami maja....

[ Dodano: 2006-09-26, 21:30 ]
      albo mozna tez isc do komfortu lub cos w tym stylu i kupic jakas wykladzine podlogowa, spory wybor maja :)

Skomentuj

Witam
        Znowu takim strasznym lajkonikiem nie jestem
        Googlalem, szukalem, zwiedzalem sklepy z wykladzinami, bylem w kilku Komfortach(maja idelna wykladzine, cienka, elastyczna, ale niestety granatowa) i nic nie znalazlem.
        Chcialbym koniecznie kolor czarny, nie szary, bo ma to być na tylna polke do samochodu bo jej brakowalo.
        Moze komus cos zostalo i nie potrzebuje to odkupie.
        Pozdrawiam Mateusz

Skomentuj

mateuszm
          Mieszkarz w zAbrzu na szukaj Castoramy tam jest do kupienia czarna wykladzina samochodowa w cenie 20zl za metr bierzacy.

Skomentuj

Witam
            CASTORAMA tam mnie jeszcze nie bylo. Pojade dzis do tej w Chorzowie. Dzieki za namiary

Pozdrawiam Mateusz

Skomentuj

w norauto tez mozna zlapac

Skomentuj

Jest coś takiego w norauto i chyba samoprzylepne.Cena była ok30 zł/mkw.

Skomentuj

http://www.powe.com.pl/product_info....products_id/57 <- czarna tkanina obiciowa ;-)

Skomentuj

Czaruję...
                  X