Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co sadzicie o tym głosniku ALPINE SWE 1041

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co sadzicie o tym głosniku ALPINE SWE 1041

wspomniałem we wczesniejszym temacie ze mam bmw e36 chcałby sobie sklecic wmiare fajny sprzecik niedawno kupiłem wzmacniacz MAGNATA CLASSIC 480 z tego co sie dowiedziałem po zakupie ze ten wzmacniacz to nienajlepszy wybur ale mówi sie trudno .dzis zakupiłem głosnik ALPINE SWE 1041 CO ONIM SADZICIE DAŁEM 200ZŁ OPŁACAŁO SIE?? mam jeszcze jedna prozbe jaka obudowe najlepiej do niego zrobic poniewarz nigdy tego nierobiłem co proponujecie prosze o pomoc dziekuje z gury i pozdrawiam :roll:

UWAGI MODERATORA
    Zacznij używać przecinków i kropek.Bo aż razi w oczy.

umberto

noo i pisz w wordzie jak sie nie chcialo polskieo uczyc, tam ci bledy poprawi od razu, bo takie bledy ze szok :|

Skomentuj

Zamieszczone przez musko
      wybur
      jest najlepszy,

ja bym szukal jakiegos sprawdzonego glosnika bo za 500zl mozna juz jakiejs 10calowki szukac

Skomentuj

Zamieszczone przez musko
        poniewarz
        mi sie to podoba :)
        gosc za tamtego mojego posta niezle mnie opiepszyl na PW :lol:
        za 500zł to juz 15" dobra sie kupi nawet, albo i jakotaka 18

Skomentuj

post wg mnie do zamkniecia ...autor nic nie wnosi ...nawet piwa

Skomentuj

witam, czekam na propozycje poniewaz, mam wzmacniacz magnata 480 i głosnik ALPINE SWE 1041. I niewiem jaka skszynie zrobic i o jakich wymiarach :roll:

Skomentuj

znajdz manuala do tego glosnika (parametry T/S)
              zainstaluj winISD i pokombinuj ..w sumie to troche nie rozumiem o co Ci chodzi... pytanie brzmi co sadzicie o tym glosniku a nie jak zbudowac obudowe do subwoofera.

ps. przeczytaj cala glowna strone wszystko masz na widelcu... nie chce ci sie ?
              to poszukaj w necie sugerowanej obudowy dla tego glosnika bo mi sie nie chce tego robic za Ciebie ..napewno producent juz to policzyl.

Skomentuj

WITAM ,POSZUKUJE DANE (T/S) DO TEGO GŁOSNIKA I NIEMOGE ZNALESC.JAKA OBUDOWE ZROBIC, Z BAS REFLEKSEM CZY ZAMKNIETOM, NIC NIEMA O TYM GŁOSNIKU. pociagni mi wogule wzmacniacz magnata 480, ten głosnik czekam na pomoc. POZDRAWIAM

UWAGI MODERATORA
                Caps sie przyciął?Drugi raz jestem zmuszony do zwrócenia Ci uwagi.Trzeciego nie będzie.Temat wywale

Skomentuj

ja z ciekawosci chcialem znalesc parametry do tego glosnika i tez nie udalo mi sie ich znalesc :neutral:

Skomentuj

Zamieszczone przez musko
                    WITAM ,POSZUKUJE DANE (T/S) DO TEGO GŁOSNIKA I NIEMOGE ZNALESC.JAKA OBUDOWE ZROBIC, Z BAS REFLEKSEM CZY ZAMKNIETOM, NIC NIEMA O TYM GŁOSNIKU. pociagni mi wogule wzmacniacz magnata 480, ten głosnik czekam na pomoc. POZDRAWIAM
                    eh...
                    jesli sie nie myle do na elektrodzie jest taka opcja ze poprawia ortografie, moze i tutaj by sie przydalo zrobic cos takiego co? ja jestem ja najbardziej za

[ Dodano: 2006-10-08, 20:31 ]
                    http://www.hifi-forum.de/viewthread-70-8269.html tu chyba sa paramtery TS

Skomentuj

# sealed box volume: 0.6-1.25 cubic feet
                      # ported box volume: 1.0-1.75

faktycznie nie latwo ..zwracam honor :)
                      SWE-1042

Skomentuj

Czaruję...
                      X