Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Phase PCS 165.20 + Audison SRx2

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Phase PCS 165.20 + Audison SRx2

Jak w temacie, przymierzam sie do zakupu tej właśnie konfiguracji.

W testach i pod względem jakościowego wykonania zestaw wypada dobrze, wiec raczej go nie zmienie.

Dylemat mam w kwesti wzmacniacza, nie chce do tego zestawu kupować carpower'a Postawiłbym na coś lepszego, sprzętu z drugiej ręki nie chce....

Audison fajny wzmacniacz, chodź bez rewelacji. Jednak boje się, że pomimo wysokiej efektywności Phase, to jednak swoją mocą nie "rozbuja" ich na miarę możliwości....

Phase kosztują ok. 400zł, Audison 500zł, 200zł chce sobie zostawić na kabelki i wytłumienie drzwi. Sprzęcik ogólnie ma być do ok. 1100zł

Jaki byście polecili wzmacniacz ew. inny zestaw?

http://allegro.pl/item137926120_phas...vat_od_ss.html co do audisona to znalazlem gdzies w necie opinie ze ten wzmak bez rewelacji jest...

Skomentuj

Również opinie nie są zbyt pochlebne, jednak z tego co mi napisali na innym forum, opinie te wynikają z jego brzmienia...

Co do Phase Linear nie mam żadnych opinii o tym sprzęcie.

Zastanawiam się jeszcze nad Signat Fury 400 w podobnej cenie jest co Audison, moc nieco większa no ale co z brzmieniem ? Może ktoś ma/miał ten wzmak i może pare słów o nim skrobnąć ?

Skomentuj

Mam Audisona SRx 4, dwa kanały zasilają front Focal 165 KF a 3 i 4 zmostkowane i zasialają suba magnat XTC 1000 w banpasie (rozwiązanie tymczasowe). Szczerze mówiąc nie narzekam na jakość brzmienia. Oczywiście nie jest to hiend, ale za tą cene to nie wiem czy dostałbym coś lepszego (za nówke dałem 600zł)

Skomentuj

zobacz mikro dimension

Skomentuj

No i kupione :)

Wybór padł na wzmaka :ľ-Dimension ľ-Jr. 4-300
            Zestaw : PowerBass S-6C
            Subwoofer: PowerBass S10

Skomentuj

Czaruję...
            X