Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Impulse RW-112 ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Impulse RW-112 ?

czy warto zainteresować się tym głośnikiem ?

Power Rating (Watts Max.) 300
    Nominal Impedance (Ohms) 4
    DC Resistance (Ohms) 3,2
    Free Air Resonance (FS Hz) 37
    Qm 6,2
    Qe 0,58
    Qt 0,53
    SD (SqCM) 0,0491
    X-Max (mm) 22
    EQUTV (FT 3) VAS 1,24
    Effiency (DB) 87
    EQUTV. VOLUME (Liters) VAS 35

ludzie nauczcie sie zakladac tematy ja bym to wyzucil do kosza... bez sensu...

Skomentuj

Zamieszczone przez michone
      ludzie nauczcie sie zakladac tematy ja bym to wyzucil do kosza... bez sensu...
      rzeczywiście mało konkretów , chodzi mi głównie o to czy dwie takie sztuki dobrze zagrają w 100litrach ze strojeniem b-r na 35Hz , bas możliwie niski ale nie buczący , i najważniejsze czy producent to jakaś renomowana firma czy wynalazek z chin ?

Skomentuj

przeciez to jak byk zabawka do obudowy zamknietej qts=0,53,fs=37 i xmax=22mm(chyba z kosmosu)

Skomentuj

na moje oko to cos ala boshmann czy alphard... i ta cena... 100euro?? napewno mozna cos lepszego znalezc chyba ze masz za frajer... napisz ile masz kasy i co chcesz osiagnac...

Skomentuj

na szczęście to nie moje , gość najpierw kupił a teraz dopiero cuduje jaką obudowę do tego dać (ma być max głośno)

tak właśnie myślałem że zamknęta około 70-80litrów będzie ok , to jest jakaś taka firma : impulse us acoustic :lol: , próbowałem znaleść producenta w necie i nic dlatego zapytałem tu czy są one coś warte

Skomentuj

jak ma byc maksymalnie glosno to niech wsadzi to w br :)

Skomentuj

Czaruję...
              X