Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Titanium GZTA 2.500TX - prosze o opinie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Titanium GZTA 2.500TX - prosze o opinie

jak w temacie, interesuje mnie wszystko co wiecie na jego temat

http://www.ground-zero-audio.com/eng...8_ta2500tx.htm

prezentuje sie calkiem niezle tylko teraz pytanie ile to kosztuje bo polska strona dystrybutora mi sie nie wczytuje :mad:

Skomentuj

do kupienia jest w okolicy 600PLN i tak sobie pomyslałem ze napedze nim te dwa 10" w bagażniku bo to monoblock i bedzie miał przy 2 głosnikach 500W rms

Skomentuj

jak za takie pieniadze to wydaje sie bardzo dobry. napewno ciekawszy niz CP i w koncu bedzie cos innego :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          napewno ciekawszy niz CP
          tylko że nieomal 2 x droższy :)

Skomentuj

iNTER, bardzo dobry piec do suba. GZ pokazuje ze wzmak nie musi byc drogi aby zagrac. bas z tego wzmaka wybrzmiewał w aucie które stanęło na podium w sound-off 2006. 18 na 20 punktów za bas - głosnik był AD.

Skomentuj

Adamu, jestem bardzo wdzieczny za taka odpowiedź, z tego co wiem on jest projektowany właśnie pod bas, a Twoja wypowiedź tylko mnie utrzymuje w przekonaniu, ze musze jutro jechać sie targować o cene. Jak kupie to dam fotki

Skomentuj

cena dystrybutora to 680 zł brutto powodzenia przy negocjacji!
                w niektórych dobrych sklepach można odsłuchać wzmaka w swoim aucie. a ty mieszkasz w polskim zagłebiu car audio

Skomentuj

Zamieszczone przez Adamu
                  cena dystrybutora to 680 zł brutto powodzenia przy negocjacji!
                  w niektórych dobrych sklepach można odsłuchać wzmaka w swoim aucie. a ty mieszkasz w polskim zagłebiu car audio

dużo nie utargowałem, bo głosniki brałem w innym sklepie ale w sumie wygladało to tak

normalne ceny
                  sklep A głośnik 349PLN szt. wzmacniacz 687PLN
                  sklep B głośnik 319PLN szt. wzmacniacz 680PLN

ceny utatgowane
                  sklep A głosnik 319PLN szt. ( nie kupiłem ) wzmacniacz 650PLN ( kupiłem )
                  sklep B głosnik 289PLN szt. ( kupiłem 2szt ) wzmacniacz 650PLN ( nie kupiłem bo nie mieli na stanie )

reasumujac miałem wydać 1385PLN a wydałem 1228PLN co daje juz jakąś wymierną oszczedność hie hie hie

Skomentuj

wiec teraz czekamy na relacje z pierwszego odsluchu...

Skomentuj

Czaruję...
                    X