Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanko dotyczace kondensatora...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pytanko dotyczace kondensatora...

Witam.Mam pytanko:posiadam dwa wzmacniacze w bagazniku i kondensator.Do wzmacniaczy mam podlaczony plus i minus z akumulatora grubym przewodem i to dochodzi do rozetki ktora rozdziela plus i minus do dwoch wzmacniaczy.i teraz moje pytanie czy kondensator lepiej podlaczyc do tej rozetki pradowej czy lepiej odrazu bezposrednio do jednego wzmacniacza i drugiego.Najlatwiej jest mi podlaczyc do tej rozetki ale czy to w niczym nie bedzie przeszkadzalo???

[ Dodano: 2007-02-28, 15:35 ]
    i co nikt nie pomoze??

jaka odległosc od rozetki do wzmacniaczy i jakim przewodem prowadzona(grubosc)?

Skomentuj

Pamiętaj że maksymalna odległość kondensatora od wzmacniacza to 30cm.

Skomentuj

DLaczego?

Skomentuj

Wiem ze ma byc max 30.Juz wszystko zmontowane.Dzieki za porady.A jak ktos chce zobaczyc to tak to wyglada
          Załączone pliki

Skomentuj

jakie to autko..??
            kładziona tyla kanapa..??

Skomentuj

Alfa romeo 156,tylna kanapa nie skladana.tylko wykladzina jest kiczowata ale bedzie zmieniona na cos lepszego i ramka wkolo wzmacniacza bedzie na zawiasach.

Skomentuj

aha, kurcze ja u siebie mam problem bo mi się kanapa rozkłada i z zabudowy kicha.. narazie jeździ sobie Sub, i HPB602, ale może już niedługo zmienię autko, na jakiegoś japońca i wtedy zrobię konkretną zabudowę..

Skomentuj

bardzo ładnie i schludnie ale co to jest z tą wykładziną ?????!!!!!!!!!!!!! :P

Skomentuj

Witam.No na zdjeciach ta wykladzina wyglada ladnie ale w rzeczywistosci jest nieco gorzej.Jest slabej jakosci bardziej jak jakis koc(niby to jest normalna wykladzina obiciowa do glosnikow itd ale ja uwazam ze jest slabejjakosci no i oczywiscie ma inny kolor niz wykladzina bagaznika),ale niestety nic ciekawszego w mojej okolicy nie bylo ale jak przyjade do polski to zakupie juz porzadniejszy material.A w niedlugiej przyszlosci planuje to przebudowac na dwa suby tzn w miejsce wzmacniaczy dojdzie drugi sub a wzmacniacze pojda do nowej zabudowy po bokach bagaznika.

A nic nie szkodzi ze masz skladane siedzenia zawsze mozesz zabudowe wyciagnac:P tylko ze to duzo roboty jest:)))

Pozdro dla wszystkich::)

Skomentuj

nom lipa trochę kadet ma duży Bagażnik a jeszcze jak się siedzenia położy to coś sporego można przewieść a tak suba się wyciągnie i już a tak zrobię zabudowę to całą płytę wyciągnąć trochę więcej zabawy.. z resztą bez sensu, bo samochód zmieniam.. i dopiero wtedy będę coś kombinował...

Skomentuj

Czaruję...
                      X