Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Malutka zabudówka Tweeterków :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Malutka zabudówka Tweeterków :)

Mialo byc prosto, szybko, bez ceregieli i widochnych kabli :)

Jest to kawalek rurki PCV od umywalki Fi 50 mm. przod zostal obklejony czarna pończocha ktora wygrzebalem na strychu. Zaś cala rurka kremowym skajem.

W środek zostalo przerobione ( tak zeby weszlo ) i wklejone oryginalne mocowanie głośnika. Wszystko klejone klejem "cyjanopan"

W Bobie troche syf, wiec na to nie patrzcie

A sie jeszcze pochwale :P
    Nowa letnia gleba :P Na przodzie beda tez fele R13 :mrgreen:

no w sumie ladnie :), mogles to bardziej "wbic" w tapicerke tylko :)i tył tej obudowy sciąc pod kątem i skierowac odpowiednio :),
    ale i tak jest calkiem calkiem :)

[ Dodano: 2007-03-28, 07:35 ]
    siedzenia jeszcze obij taka kremowa skaja, bo jak narazie to te siedzenia mi stare autobusy przypominaja :)

Skomentuj

albo sobie wsadz siedzenia z el koszt maly a fajnie sie jezdzi :) no i interesuje mnie to co tam na siedzeniu z tylu siedzi i czym jest napedzane :)

Skomentuj

Siedzenia przejsciowo, docelowo kubly bimarco.
        Z tylu za siedzeniem nie ma rewelacji, to tzlko tak narazie tam siedzi. 2 kolumnz na STX 18 SW napedzane wprost z radyjka.

Skomentuj

a tak wogole jak juz robiles taki "tjuning" to mogles przy okazji zrobic deske rozdzielcza od nowa z wlokna szklanego i obic materialem, od razu samochod by jako tako wygladal, bo te zegary to pasuja tam jak....
          ... jak te kolumny za siedzeniami :)

Skomentuj

hellrider, jestes pierwszy ale ja za to bede mial lepszy efekt :razz:
            mozliwe ze dzisiaj skoncze nadawanie odpowiedniego ksztaltu...

Skomentuj

Pawel S., nie licz ze w okolo 30 min mozna zrobic spoko superwypasione zabudowy

Skomentuj

hellrider, fajnie kapciuszki :lol: Niestety w środku nędza i rozpacz przez ten kompletnie nie pasujący kokpit. No ale, malucha albo się wyznaje, albo się nienawidzi :)

Skomentuj

hellrider, takie tam proste zabudowy, ale CA wartości auta hehe
                  Z zewnątrz ładnie, ale wśrodku :???:

Skomentuj

Srodek to zabawa. Po niedlugim czasie jak to zalozylem ( tapicerke ) stwierdzilem ze jest uciazliwa w uzytkowaniu i utrzymaniu... Teraz chce sobie te boczki i deske rozdzielcza obic tym czym sie kolumny estrdowe wyklada ( czarnym ) i bede mial spoko z tym ze sie brudzi czy cos..... Tylko narazie nie mam takiego materialu :(

Skomentuj

hellrider, ja juz skonczylem.... ale jednego :roll: chwiowo fotki paskudnej jakosci z telefonu. na dniach dam lepsze w samochodzie...

[ Dodano: 2007-03-30, 20:15 ]
                      http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...273c50c3b46aa4
                      lepsza fotka. zapomnialem dodac ze malowanie jest tymczasowe i sroby rowniez

Skomentuj

Czaruję...
                      X