Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie radio?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie radio?

Witam!

Jakie możecie doradzić mi radio do 600zł oprócz NAKAMICHI i CLARION :/

Pozdrawiam i czekam na wypowiedzi.

7906

Skomentuj

myślę że zadowoli cię PIONEER z serii 3900, dobry dźwięk i dużo funkcji za nienajwyższą cenę jeśli chodzi ci o nowe. Najlepiej będzię jak z tymi pieniędzmi wybierzesz się do MediaMarkt lub ElektroWorld i porównasz sobie różne radia, ale ja polecam Pionka. Jestem fanem tej marki i powiem ci że warto, bardzo dobry stosunek ceny do jakości/wyposażenia, no i mp3 odtwarzają. pozdrawiam :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez basowy amator
        myślę że zadowoli cię PIONEER z serii 3900, dobry dźwięk i dużo funkcji za nienajwyższą cenę jeśli chodzi ci o nowe. Najlepiej będzię jak z tymi pieniędzmi wybierzesz się do MediaMarkt lub ElektroWorld i porównasz sobie różne radia, ale ja polecam Pionka. Jestem fanem tej marki i powiem ci że warto, bardzo dobry stosunek ceny do jakości/wyposażenia, no i mp3 odtwarzają. pozdrawiam :lol:
        ??????? zartujesz w tym momencie chlopcze :) jak pionieer to deh-6100, i nic monizej bym nie schodzil... kenwooda ja bym omijal... saniacze tez... ewentualnie becker monza lub becker mexico pro

Skomentuj

no faktycznie, chyba się walnąłem z serią. przyznaję się. nie jestem tak głęboko w tym jak michone :oops: ale faktycznie, sony to tylko bajery i nic więcej, kenwood no nie wiem miałem i nie narzekałem ale pion lepszy, poszukaj napewno coś ciekawego znajdziesz za tą kaskę, warto poszperać w używanych, za ten pieniądz można coś naprawdę dobrego dostać, może jakieś alpine :mrgreen:

Skomentuj

j4ku3, a czemu omijasz te dwie marki?Ja powiem tak,nowe radio to dobry zakup,dobry bo nowe i przeważnie tanie,czyli bez szaleństw.Ale jak się ma troszkę smykałki można dorwać bardzo ciekawą używkę w podobnych pieniążkach lecz deklasującą te nowe niskie modele.Nie to żebym namawiał,mówie jak jest po prostu.Sam mam beckera,kiedyś byłem fanem pionka.Ale na chwilę obecną w życiu bym się na pionka nie zamienił,i biorę tu pod uwagę "kozackie" modele które niegdyś "mieliłem" (troszkę handlowałem tym).Pionek jest zbyt sztywny w brzmieniu jak na mój gust,podobnie uważam z alpinkami,niby delikatniej ale jednak.Nakamichi to znowu mój konik ale jakoś tak się składa że do tej pory się go nie dorobiłem choć nie raz,nie dwa je montowałem.Ale myślę że to tylko kwestia czasu,z pewnością ta marka zakończy mą pogoń za radiem do auta.
            Co do clarka,w sumiete starsze to kozaki,wypas,fajne brzmienie,jednak zdecydowanie zbyt dołem wyeksponowane,rozlane.No i te najnowsze modele,kupa niedociągnięć,nawet mozna se posluchać na 0dB jak przetwornik ładnie cyka.Zraziłem się troszkę,choć starymi nie gardzę.

Skomentuj

np za 600zl mialbys Clarion DRX 9375R + procek Clarion DPH 9100 + kabel optyczny :) sam mysle teraz o takim zestawie tylko cos ten zwrot podatku nie chce przyjsc :/

Skomentuj

Czaruję...
              X