niewiem bo chyba nikt nie slyszal tego RF ale skoro masz ok 100litrow wolnego miejsca w bagazniku...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
jakiś niedrogi w miarę grający subwoofer....
Collapse
X
-
W bagażniku nic nie woże mam dużo miejsca ale chodzi mi o to żeby jakoś grało no i mysle ze chyba będę się dalej starał o tego axx bo sprawdzony i tani co najważniejsze. Myśle że dobry wybór.
[ Dodano: 2007-04-22, 22:27 ]
No i lipa nigdzie nie moge znaleść tego axx1010 żeby był trochę taniej. Z tego co wyczytałem to ślusarczyk już ich nie ma (na razie nie odpidał więc trszeba mieć nadzieję) więc zostaje polowanie na allego :cry: . I tutaj myślę że trochę poczekam z tym głośniczkiem czyba że coś innego wpadnie w oko
Pozdro
Co do RF to poczyałem trochę i myśle że trochę lipa będzie u mnie z zasilaniem do takego potworka :wink:
[ Dodano: 2007-04-22, 23:51 ]
Dobra jednak prawdopodobnie bedę miaó tego suba.
Teraz żeby nie zakładać nowego tematu chciałbym zapytać czy opyla się zakładać jakieś tweetery. W drzwiach mam łosniki Magnat Stratos 162 (http://elcoexim.pl/cgibin/shop?info=...2&sid=2ee3d939). Czy może do takich głośników to nie bardzo??
[ Dodano: 2007-04-23, 14:44 ]
Siemka
Na obrazku narysowałem skrzynie pod tego axx1010 bo udało się załatwić nowego za 190 z przesyłką od rafalaslusarczyka. nie mógł taniej. Co do tej skrzni to będzie dobra???
ma 30l i BR. Tylko tutaj pytanie jaka ma być średnica BR i długość żeby uzyskać te 40Hz bo za chiny ludowe nie moge tego w tym progu do obliczania wyczaić tego i sam wziąłem się za projekt tej skrzyni wykorzystując podpowiedz takero. jakby ktoś mógł pomóc to bym prosił... :neutral:
[ Dodano: 2007-04-23, 14:54 ]
Siemka
Jednak bedę miał tego suba ood rafalaslusarczyka jednaj ma je za 170 zł i nie moze taniej. Wziąłem się za projekt tej skrzyni i nie moge połapać się w tym programie do wyliczania więc sam się za to wziąłem. na rysunku widać jaka by ona miała być. Wymiary to oczywiście od środka. miała by ona te 30l i BR ale za groma nie wiem jaka średnca i długość tego BR ma być żeby osiągnąć te 40Hz o których mówił takero. A i czy dobrze że ta ścianka z tyłu jest pochyła bo gdzieś wyczytałem że taka jest lepsza...
Jakby ktoś mógł to proszę o podpowiedz i dzięki za dotychczasową pomoc!!!
ŚREDNICA BR =? DŁUGOŚĆ BR =?
Skomentuj
Skomentuj