Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

DObry czy nie??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

DObry czy nie??

Witam.Mam pytanie czy glosnik JBL P1220E nadaje sie do techno i czarnej muzy czy nie bardzo??A moze ktos posiada taki i zda jakas relacje jak on wogole gra??z gory dzieki i pozdrawiam

Dodam tylko ze jest to ten sub z tej strony www.brl.se

z tego co slyszalem to w takiej muzyce sprawdza sie wszystko. nawet monotonne alphardy jakos w takiej muzyce graja.
    tak wiec musisz szukac kogos kto to slyszal...

Skomentuj

piotrcar, do techno to coś szybkiego by sie przydało, do HH to raczej nisko schodzącego.. tu nie ma tak ot hop siup jak naisał Pawel S., jakąś alternatywą bedzie wstrzelenie sie w środek całego problemu, ile możesz wydać na głośnik?

Pawel S., swoją drogą może odpuść sobie odpisywanie na niektóre pytania na które nie znasz odpowiedzi, bo Twoje posty nic nie wnoszące do tematu (jak ten powyżej) zaczęły zwracać moją uwagę.

Skomentuj

witam.ja nie planowalem wogole zakupu nowego suba ale akurat znalazlem go przypadkowo w dobrej cenie i sobie go zamowilem.jak bedzie lipny to poprostu go sprzedam.pozdro

Skomentuj

piotrcar, skoro kupiłeś to raczej sie podziel wrażeniami jak gra, a nie pytaj o nie.. :)
          również pozdrawiam.

Skomentuj

Jak na mój gust głośniczek powinien wyjść dość średnio,na pograniczu akceptacji,w zależności od wymagań oczywiście.Ogólnie ma problemy z zejściem a w poprawnie zestrojonym BR potrafi się pogubić w skomplikowanym materiale.Moim zdaniem winny za to jest dość skromny układ magnetyczny w stosunku do poruszanej masy.Brak mu pary a to się mści w brzmieniu.
            Jak dla mnie to taki mułek.

Skomentuj

Witam.Ja go umieszcze w zamknietej budowie i napewno podziele sie wrazeniami chociaz narazie bedzie lipa bo pod slabym wzmacniaczem bedzie,ale w pozniejszym czasie jak przyjdzie dobry wzmak to mysle ze bedzie wesolo.pozdro

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                magik, tu masz racje. poprostu mi sie nudzilo wiec napisalem byle co :razz:
                (nie odpowiadac na to)
                swoja droga robi sie coraz ciekawiej na forum... nowi uzytkownicy beda potrzebowali wprawy zeby ogarniac kto pisze bzdury bo mu sie nudzi a kto rzeczywiscie chce pomoc.

Skomentuj

Grze, dałem pierwsze ostrzeżenie, myśle że Pawel S. sie opanuje i przestanie bezmyślnie klepać w kalwisze, takie posty będą kasowane.
                  dajmy wiec spokój i poczekajmy na rozwój sytuacji :)

Skomentuj

Czaruję...
                  X