Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie radyjko do 350zl..??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja sam mam clariona... co prawda z wyzszej polki, ale jesli bym mial wymieniac to tylko i wylacznie ta firma... mialem kiedys sony, jvc, takie normalne, zero rewelacji, a moze dobrym wyjsciem by bylo kupic to:(tylko sie nie smiejcie)
    http://allegro.pl/item192880795_pion..._1_mi_bcm.html do tego zmieniara, sa komplety na allegro. Moj kumpel tak zrobil i powiem wam ze jak dla mnie swietne rozwiazanie... gra to radio naprawde dobrze wiele ustawien i wszystko co potrzeba :)

Skomentuj

Zamieszczone przez lysy020
      A wogule czy radio z mp3 to dobry pomysł?? Czy do tej kwoty 350zl można kupić lepsze bez mp3??
      nareszcie dobre pytanie :)
      Pewnie że lepiej bez mp3, jest sporo modeli za 350zł które potrafią jakością przewyższyć wiele (np z alpinek 7903, 5903, 5906 clark 9375 jak napisał kolega wyżej)

jak bym chciał posłuchać mp3 to dorobiłbym na panelu przednim line-in z odpowiednim buforem i by było super

Skomentuj

zawsze mozna dokupic za grosze na allegro zmieniarke na 10cd i prawie jak mp3 :P

Skomentuj

a ja zadam jedno pytanie: lysy020, ile masz oryginalnych plyt??
          jezeli wiekszosc tego co sluchasz to mp3 lub nagrywane z mp3 to latwiej bedzie ganiac do samochodu z jedna plytka :razz:

Skomentuj

pawel nie zgodze sie z Toba... nie bierzesz pod uwage jakosci wyjsc i samego charakteru grania radia... jak mialem naka cd45-z i nawet puszczalem mu plytki cd przerobione z mp3 (sety protectora glogow nie dostempne orginalnie na cd) to i tak bil na glowe inne radia nawet z mp3 w ktorych krecila sie plytka...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
              a ja zadam jedno pytanie: lysy020, ile masz oryginalnych plyt??
              jezeli wiekszosc tego co sluchasz to mp3 lub nagrywane z mp3 to latwiej bedzie ganiac do samochodu z jedna plytka :razz:
              Hehe ani jednej oryginalnej:) Ja itak jak już słucham muzyki to tyle co nagram na 1cd to wystarczy:) Ale z drugiej strony to z mp3 bedzie latwiej pozniej sprzedac :lol:

Skomentuj

michone, moze i masz racje ale czy za te pieniadze bedzie az taka wielka roznica??

Skomentuj

jak znajdzie okazje na allegro to i bedzie...

Skomentuj

Czaruję...
                  X