Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Becker umiera...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Becker umiera...

No właśnie,mój beckerek,rodzynek,chluba rodziny.Padły impulsatorki(potki),wywalić go nawet mowy nie ma,laserek sztywny jak nówka jak i cała reszta,ino te potki...Da się coś pomóc?Tomaszo z mej prośby nęka serwis ale być może ktos z was cos podpowie...kocham to radyjko...Pomozecie?Towarzysze...

kup jakis padniety na allegro i zrob przekladke... jaki to model?? bo moze nie bedzie oplacac sie naprawiac...

Skomentuj

ostatnio widziałem je na allegro za pare zł i to chyba nawet alpsy były.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
        ostatnio widziałem je na allegro za pare zł i to chyba nawet alpsy były.
        Tak,tak,ale to psia mać zupełnie co inne,nie podchodzą.
        Taka przekładka była by najlepsza tylko jak to w życiu bywa,gdy potrzeba to dawcy nie ma.
        Model to stary poczciwy mexico.
        Zamieszczone przez michone
        bo moze nie bedzie oplacac sie naprawiac...
        Ja jednak jestem raczej zdecydowany nawet pare euronów w naprawę zainwestować.To dobre radyjko a za kwotę którą na niego wydałem nie ma w ogóle szans na kupno czegoś w tej klasie.No i ten anty złodziejski wygląd :wink:

Skomentuj

a nie chcesz zainwestowac w mexico pro cd? mialbys sterowanie subka z radia a cena widzialem n a allegro osttnio bardzo kuszaca bo ponizej 400pln

Skomentuj

a nie chcesz zainwestowac w mexico pro cd? mialbys sterowanie subka z radia a cena widzialem n a allegro osttnio bardzo kuszaca bo ponizej 400pln
            Dość kłopotliwa sytuacja ze tak powiem,do tych 400 dołożę 150 i mam nakamichi nówke sztuke z elcoeximu,co teraz analizuję.Niby z szafy ale nówka.
            Jak na razie jednak czekam na sygnał od Tomaszo,może oplaci się naprawa.Bo tak w sumie mam inne wydatki,lista sprzętu przekroczyła 10 tyś...no ale czymś trzeba pracować.A byznes w sumie ważniejszy od radyjek.

P.S.Odwiedź mnie,Twoje ucho potrzebne :mrgreen:

Skomentuj

moze i nowka ale napewno nie cd45z ani cd400 :/ a cd 300 i cd30z sa niestety... bez rewelacji :/

Skomentuj

CD 400 na bank.

Jedyny warunek to brak gwarancji bo radio troszkę się w szafie na siedziało.Ale mniejsza z tym,nie o to mi chodzi.Na chwilę obecną nie chcę inwestować w skarbonki.Chyba przerobię becka na przyciski i niech tam se gra :wink:

Skomentuj

za 550 to kup tego naka i sprzedaj go na allegro i jeszcze zarobisz ze 120zl :)

Skomentuj

Zamieszczone przez michone
                    za 550 to kup tego naka i sprzedaj go na allegro i jeszcze zarobisz ze 120zl
                    Właśnie sie zastanawiam,ale nie chodzi o 120 zł,ino o radyjko :wink: W sumie wyszło by mi ze 6 stówek bo koledze też bym musiał cos odpalić bo robi on za "wtyczke" w firmie...
                    I gdyby tanio naprawić becka to też parę zloty bym wziął za niego.
                    Kurde,ja to se zawsze namieszam we łbie :neutral:

Skomentuj

Czaruję...
                    X