Marcy$ sprawdz maila prosze, napisalem Ci dzis wiadomosc
Pozdro
Nic nie dostalem. Moze napisz priva?
EDIT: juz ostatni raz:) znajomemu udalo sie kupic 7909 za 300zl od dresa ktory nie wiedzial co sprzedaje. Takie strzaly sa raz na ruski rok. Wiedziec gdzie szukac? okazji nie przewidzisz....
Marcy$, jesli chodzi o to że trzeba sie naszukać żeby znaleść poniżej 2000zł, to nieprawda..
wystarczy kliknąć na stronie www.audiocar.pl na promocje i sie okaze ze jest takie radio za 1999zł (poniżej 2000 - znaleźione w 15 sekund, nie naszukałem sie za bardzo)
To że można dostać takie za 1700zł może Cie dziwić - jest kilka osób w Polsce które mają kilka sztuk i niechętnie sie nimi podzielą - jak mówie, jeśli te osoby znasz - wiesz gdzie szukać..
Doradze Ci nie drwić jednak z tego co piszę jeśli nie masz podstaw.. no chyba że po to tutaj przyszedłeś. Dodatki w stylu No comment również zostaw dla siebie.
Koniec OT.
Marcy$, jesli chodzi o to że trzeba sie naszukać żeby znaleść poniżej 2000zł, to nieprawda..
wystarczy kliknąć na stronie www.audiocar.pl na promocje i sie okaze ze jest takie radio za 1999zł (poniżej 2000 - znaleźione w 15 sekund, nie naszukałem sie za bardzo)
To że można dostać takie za 1700zł może Cie dziwić - jest kilka osób w Polsce które mają kilka sztuk i niechętnie sie nimi podzielą - jak mówie, jeśli te osoby znasz - wiesz gdzie szukać..
Doradze Ci nie drwić jednak z tego co piszę jeśli nie masz podstaw.. no chyba że po to tutaj przyszedłeś. Dodatki w stylu No comment również zostaw dla siebie.
Koniec OT.
W porzadku na audiocarzu juz od dluzszego czasu stoi za 1999zl. Nie szukam specjalnei tego radyjka to co innego. Jak kilka osob pytalem to ciezko bylo zejsc. A nawet widzialem jak sami kupowali na zachodzie po ok 1800-1900.
Nie przyszedlem po to zeby drwic. Tylko, ze podstawy sa bo sam ze mnie zadrwiles, tylko dziwne ze nie dostales za to ostrzezenia...
Ja mam porównanie Pionka z Alpine, choć nieco tańsze niż 1700. Generalnie Pionek jest mniej agresywny i całość pasma jest wyrównana, za to jak sie podbije wysokie, to potrafią kłuć w uszy na tytanowych kopułkach, ale od czego jest regulacja :) Jak dla mnie Pioneer jest ładniejszy i prostszy w obsłudze, generalnie bardzo intuicyjny.
ok , teraz tylko szukam sklepu gdzie i za ile to kupie, po,ki co stanelo na pionku chyba ze po podlaczeniu okaze sie lipa to wezme co innego
pozdro
[ Dodano: 2007-06-18, 15:13 ]
Radio kupione!
Jestem z niego bardzo zadowolony, poki co testuje ustawienia ktorych tu jest ogrom, mase mozliwosci zestrojenia itp! W porownaniu do poprzednego radia kenwooda (ok 500zl) ten pionek bije go 10 razy. Po podlaczeniu system przedni nagle sie ozywil i zaczol grac tak jak powinien, gora juz nie byla ostra a bass zrobil sie o niebo przyjemniejszy. Ogolnie wszystko sie znacznie poprawilo! Radio wyglada slicznie, jest bardzo ladnie wykonane, nie swieci mega mocno, swieci na jeden kolor wiec nie ma obaw ze wyglada jak choinka:)
Goraco polecam, niestety nie porownywalem z Alpine czy Clarionem ale teraz to juz bez znaczenia bo to gra rewelacyjnie jak dla mnie, no i ten design i latwa obsluga.
Skomentuj