Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowa Subwoofera !!!!!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja bym nie dal 50 za nie :/ kilka lat temu kupilismy kumplowi na 18 alpharda sw 8calowego... Jak sobie przypomne :/ ale czlowiek byl ograniczony liczylo sie wilkie zawieszenie olbrzymi magnes... moi kumple do tej pory tak mysla :)

Skomentuj

michone, od czegos trzeba bylo zaczac :mrgreen:
      niedalbys tyle za ten glosnik bo poprostu Ci nieodpowiada - jest duzo glosnikow uznawanych za dobre ktorych juz wiecej nie kupie bo poprostu mi nie odpowiadaja

swoja droga ciekaw jestem czy moj DLS bedzie wart swojej sklepowej ceny - od dlugiego czasu lezy w szafie :roll:

Skomentuj

EE mam takie pytanie.
        W domu mam 2 duze kolumny od wiezy i tak rozkreciłem je i zobaczyłem jak to w srodku i w ogóle ... kolumny te mają tak : jeden mały głosniczek (chyba wysoko tonowy) i jeden duuuuzy niskotonowy no i oczywiscie wlot powietrza czy tam wylot nie wiem

Teraz moje pytanie czy jak bede budował SUBWOOFER to czy musi sie on składac tylko z głosnika niskotonowego np 20 lub wiekszego czy moze tez miec wstawiony w obudowe głosnik wysokotonowy i czy wtedy to bedzie SUBWOOFER a nie jakas "kolumna" ????

Skomentuj

subwoofer sklada sie wylacznie z glosnika niskotonowego. mozesz rowniez zbudowac kolumne z aktywna sekcja niskotonowa, ale wtedy sama wysokotonowka nie wystarczy

Skomentuj

Czaruję...
          X