Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Hertz es 300 a Stx 30/300/4 AP

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Hertz es 300 a Stx 30/300/4 AP

Dalej mam problem z wyborem glosnika ale najprawdopodobniej zakupionym glosnikiem zostanie Hertz a jako ze posiadalem powyzszego stxa to chcialbym uslyszec jak sie maja do siebie powyzsze glosniki ewentualnie cos o czyms innym rownie interesujacym

Miałem obydwa,kupe czasu minęło i trudno teraz myśli pozbierać.Fakt faktem,oba głośniki należą do grona "rozrabiaczy" z tą różnicą że każdy inaczej to prezentuje.
    AP gra zdecydowanie płyciej niż ES,bardziej brzmieniowo przypomina estradę,krótkie,twarde uderzenia basu.Na pewno może się podobać.
    ES natomiast w niemal podobnym litrażu zdaje się grać miękciej,z deka niżej delikatnie owijając mrocznością basu.Choć kontrola nad nim zostawia troszkę do życzenia.W tym aspekcie lepiej wypada AP.
    Na chwilę obecną patrząc na ceny ja wolałbym Hertza,różnica cenowa jest tak nieznaczna a przy tym wątpliwa jakość wykonania stx-a że raczej chwili bym się nie zastanawiał.Być może teraz się to zmieniło (jakość stx-a) ale pierwsze sztuki były fatalnie wykonane,nie nadążałem z reklamacjami.

Skomentuj

Czaruję...
    X