Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

JBL GTO 6507C czy ETON pro 160 X MK II co polecacie??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

JBL GTO 6507C czy ETON pro 160 X MK II co polecacie??

witam wszystkich :mrgreen:
    pytanie jak w temacie, słyszałem że JBL ma "metaliczne" męczące wysokie tony, natomiast ETON ponoć jedwabne - przyjemniejsze. Prawda to? Jak ktoś słyszał jak grają albo się orientuje bardziej - proszę o rady.
    pzdr

Prawda. Wprawdzie słuchałem Etona D160SQ, ale miał miłe wysokie w odróżnieniu od JBL. No i Eton to moim zdaniem krok dalej niz JBL.

Skomentuj

dzięki za wypowiedź. No właśnie zastanawaiam się nad tymi dwoma zestawami i Eton jest wprawdzie droższy i niewiele wiem o tej firmie, ale opinie które do mnie dotarły potwierdzają, że warto się nad nim zastanowić. Na temat JBL zdania są mocno podzielone. Może ktoś jeszcze się wypowie w temacie, bedę b. dźwięczny
      pzdr

Skomentuj

Nie wiesz co to Eton? :) Dobra niemiecka firma, zadna china i buszłaka :) Zacne wzmaki i sporo dobrych głośników po niezłych cenach. A ile masz na to wydać?

Skomentuj

głośniki przód (zresztą tylko przód) ok. 900 PLN.

Skomentuj

srednia krajowa, w reichu 200Eur, wiec powinni ci to za 800 sprzedac. A nie myslales o focalu? Za podobna kase IMHO lepiej kupisz.

Skomentuj

szczerze to o focalu nie myślałem, z błachego powodu - żadna osoba z która rozmawiałem na temat nagłośnienia,nie wspomniała o nim, może dlatego, że na początku miałem wydać ok. 500 PLN, a to droga firma z tego co sprawdzałem. Poza tym chyba nie jest b. popularny w Polsce, podobnie jak eton.

Skomentuj

tiaa, u nas tradycyjna para microprecision + scan speak kroluje niepodzielnie od lat.

Skomentuj

Czaruję...
                X