zarejestrowany jestem poszukam i dzieki za link bo sam nie moglem tego znalesc na tym forum. Po tym co czytalem o 16 i metodzie tu podanej moze cos pokombinowac z 16?? co myslicie o tym??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
A3 i audio
Collapse
X
-
odkopuje temat bo czas zaczac dzialac :)
mam juz wiekszosc elementow(glosniki, wzmacniacz, okablowanie) zostalo jeszcze sensowne radio i montaz no i z montazem jest problem
musze zastosowac panele do drzwi bo inaczej nie da sie zamontowac 16, zastanawiam sie nad tymi panelami http://allegro.pl/item309420789_tasc...e_audi_a3.html tylko nie wiem jak sie cos takiego montuje, trzeba wycinac otwory w boczkach, jak taki panel jest przymocowany? moze ktos ma zdjecia jak to wyglada od wewnetrznej strony
Skomentuj
-
Wszystko sam bys zrobil... wez tylko poprawke raz na jakis czas, ze nie wszystkim taki wielki talent jest dany:|
A cena faktycznie niezbyt super. W dobrym zakladzie CA zrobione calego panelu to ok 500-600zl. A sama taka nakladka to polowa roboty. Trzeba przebic sie przez tapicere, do tego zrobic dlugi dystans zeby ta nakladke z drzwiami skleic. A w srodku drzwi A3 o ile widzialem, nawet niema o co za bardzo zaczepic.
Skomentuj
Skomentuj