Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

z czego jest zrobiona zabudowa ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

z czego jest zrobiona zabudowa ?

Witam jak zrobić taką zabudowe do bagażnika z jakich to materiałów jest zrobione prosze o odpowiedz
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...io_Toyota.jpeg

maty szklane + żywica , szpachla + masa kasy i wolnego czasu i przede wszystkim umiejętności.

Skomentuj

"maty szklane + żywica , szpachla + masa kasy" co masz na myśli masa kasy ? umiejętnośći mam : )

Skomentuj

Mysle ze masa kasy bo przeciez tyle ile tam mat zywicy i szpachli pojdzie to bys tym niejeden samochod odremontowal blacharsko :razz:
        Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Zamieszczone przez Maverik
          co masz na myśli masa kasy ? umiejętnośći mam : )
          dokladnie, troche to kosztuje, same maty to jeszcze nie tak strasznie, ale zywica do tanich nie nalezy, szpachla tez, a tam sporo jest jej chyba.

umiejetnosci chyba nie masz w tym akurat bo bbys wiedzial z czego to jest zrobione :)

Skomentuj

a może jednak da się w jakiś inny sposób zrobić koniecznie musi być zywica ?

Skomentuj

umiejętnośći mam : )
              skoro pytasz się z czego są robione te zabudowy to jednak doświadczenia z włóknem szklanym nie masz wcale ;]
              A proste to nie jest, kiedyś mój Ojciec się tym sporo bawił, nawet firme miał która się tym zajmowała :) i wiem że proste to to nie jest...
              co masz na myśli masa kasy ?
              poprzeglądaj sobie ceny to się przekonasz :)

a może jednak da się w jakiś inny sposób zrobić koniecznie musi być zywica ?
              jak chcesz to możesz to i z drewna rzeźbić, tylko że po co ? Żywica to najprostsza i najmniej kłopotliwa metoda. (co nie znaczy że prosta i nie kłopotliwa :) )

Skomentuj

Wykonanie małej skrzynki z mat i żywicy dopasowanej do boczku bagażnika w lanosie kosztowało ok 200-250zł, bo żeby to sztywne było odpowiednio to i mat i żywicy trzeba mieć kilogramy a wtedy już tanio nie jest. Poza tym mnóstwo roboczogodzin, ale warto

Skomentuj

Viper, jak masz jakas fotke to wklej bo wlasnie mam zamiar w blizej nieokreslonej przyszlosci cos takiego bratu zrobic
                  moze do konca miesiaca zrobie boczki tez z wykozystaniem zywicy...

Skomentuj

no taka obudowa w bagazniku auta ładnie sie prezentuje jeszcze podświetlona neonami :)

Skomentuj

Czaruję...
                    X