Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

CO Z KABLEM SYGNALOWYM

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

CO Z KABLEM SYGNALOWYM

Witam mam pytanie dotyczace podlaczenia drugiego wzmaka pod jeden przewod zasilajacy a prosze mi powiedziec co z kablem sygnalowym bo do pierwszego wzmaka przez czincze mam podpiete sterowanie do suba i czy musze podpiac drugi przewod czincz aby bylo sterowanie na drugi wzmak czy moze tylko z pierwszego wzmaka podlaczycz do drugiego poprzez IN -OUT czy to bedzie dzialac i czy nic sie nie popsuje a i jak podpiac ten kabelek (remote) gdy jest jeden a wzmacniacze dwa prosze o pomoc

Mapisales ze masz podpiete sterowanie suba do jednego chicha czy to znaczy ze przez tego chincha leca tylko niskie tony ?? bo jak z radia leci pelne pasmo i dopiero we wzmaku obcinasz wyzsze tony to mozesz poszukac na allegro rozdzielaczy sygnalu w postaci wlasnie kabla chinch, ale jak masz wyjscie liniowe we wzmaku to z niego skorzystaj, co do sterowania remote to po prostu rozdziel se przewod wychodzacy z radia na 2 i dzialaj :wink:
    Pozdrawiam!!!

Skomentuj

o ile sie orietuje to cincza jest wpieta w weyjscie tylko na suba i taka funkcja jest wlaczona w radyjku skad moge na wszelkie sposoby sterowac subem a wzmacniacz ma jeszcze 2 wyjscia ale nie bardzo wiem do czego one sluza niestety nie dysponuje teraz fotka wzmaka jest to CRUNCH blackmaxx mxb100 1000w a ten drugi wzmak tez ma napedzac basy ale wewnatrz auta to moze sie podepne pod tego CRUNCHA i czy nic sie nie bedzie dzialo nie powolanego dzieki i pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez BATMAN BMW
        ten drugi wzmak tez ma napedzac basy ale wewnatrz auta
        glosniki niskotonowe w drzwiach?? czy jakis iny sub??
        jezeli chcesz nim napedzac zestaw przedni lub cos podobnego to musisz pociagnac nowe kable sygnalowe z pelnym pasmem

Skomentuj

Czaruję...
        X