Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie głośniki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie głośniki

Witam, Czy moźe któryś z szanownych forumowiczów robił kiedyś przody w Daewoo Nubira?
    chcę zmienić sobie zwykle phonocary y-line 16cm na titanium 16cm. Od pracownika salonu car audio usłyszałem, że i tak nie usłyszę z przodu Nubiry basu więc nie ma co aź takiej inwestycji przeprowadzać, Zamiast 16cm glosników zaproponowano mi zamontowanie 13cm głośników (hertz esk, earthquake). Celem tego jest zabiegu miałoby być osiągnięcie jak najlepszych średnich i wysokich tonów. Cały przod napedzany audison srx2.
    Pozdrawiam

Zamieszczone przez dedek77
    Od pracownika salonu car audio usłyszałem, że i tak nie usłyszę z przodu Nubiry basu więc nie ma co aź takiej inwestycji przeprowadzać,
    a czy ten pan bral pod uwage wygluszenie drzwi i zrobienie odgrody z mat??
    bez takiego zabiego faktycznie niema sensu taka robota...
    jak mozesz to pokaz fotki drzwi to sie pomysli

Skomentuj

Problem jest w tym, źe "muszę" to zrobić w salonie car audio. Zaczalem sie bawić z subem do domu a nie wzialem pod uwage ze na wszystkie sprawy diy trzeba miec cos takiego jak wolny czas. :(
      Drzwi są wygłuszone, co do przegród to na 90% nie będzie. (przynajmniej do wiosny).
      Więc rozumiem, że rzeczywiście nie ma sensu na razie przeginać.
      Jakie w takim razie głośniki odseparowane 13cm możesz polecić? czy warto montować hertze z serii esk?
      A spieszy mi się z prostego powodu, w okresie 2-4 tygodni powiększy mi się rodzina a podobno wtedy z czasem jest....

Skomentuj

Zamieszczone przez dedek77
        Drzwi są wygłuszone, co do przegród to na 90% nie będzie
        no to juz sa ;]
        nielubie hertzow :/ sa sporo za drogie w stosunku do tego co oferuja

Skomentuj

Czaruję...
        X