Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Naglosnienie golfa 3

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez perfectblossom
    a skad wytrzasnales taki sprytny froncik do XT25?
    fabryczny
    Gdyby nie cena glosnikow, sam bym sprobowal... a tak to mozna pozwolic sobie najwyzej na DX25
    przeciez nowka to 150zl xt25sc50

jeszcze przymiary w samochodzie

Skomentuj

Chciałbym zmienić z zestawu Rainbowa ( http://allegro.pl/item300888315_rain...a_gornicz.html ) wysokotonówki czy te mogą coś poprawić http://allegro.pl/item301429626_sinu...y_wroclaw.html czy lepiej od razu brać te vify xt25 ?

Skomentuj

z tego co czytalem opinie o tym sinusie to niewart tych pieniedzy.
        XT jest dobrym glosnikiem ale troche klopotliwym w aplikacji. ja bym jednak szukal jakiejs kopolki.
        dosc tanie sa PROA simplex 25 ale niewiem jak to brzmi. podobno sa budowane na vifach wiec powinno to jakos zagrac (ale odradzam simplex 19 i D20NC!!)
        mi osobiscie nawet podoba sie peerless NDT-53 ktory kosztuje 90zl w polsce. brzmi dobrze, moze troche mniej delikatnie niz vify ale dobrze. no i mozna go ciac nizej niz tego XT (jak za nisko utniesz to XT zaczyna krzyczec itp). no ale jego najwieksza wada jest ksztalt. ma kwadratowy front i najlepiej by bylo wytoczyc mu nowa obudowe

chetnie bym poszukal czegos nowego z neodymow bo te z gotowych zestawow to tak naprawde padaka :|

Skomentuj

lepiej juz zatrzymac te rainbowy niz ladowac sinuslive... jesli dobrze przefiltrujesz to mozna kupic hertz ht25, nie sa tak ostre jak mowi sie o ht18. Ewentualnie DLS, sam sluchalem tylko zestawu rs6, ale sa opinie, ze tweetery z tej serii nie sa najlepsze :smile:
          simplex 25 to wykonanie na poziomie scan speak'a :mrgreen:

Skomentuj

simplex 25 to wykonanie na poziomie scan speak'a
            ale tylko z wygladu. z cena 130zl/szt zastanawia mnie wlasnie ich brzmienie. slyszal ktos??

Skomentuj

no wlasnie opini to ze swieca szukac... no ale zgodnie z filozofia proa mozna spodziewac sie, ze lipy nie ma

[ Dodano: 2008-01-30, 20:05 ]
              "opinii"

Skomentuj

no ale zgodnie z filozofia proa mozna spodziewac sie, ze lipy nie ma
                ale ja sie jednak obawiam. D20NC sprzedaja po 180zl/szt. a to lipa :|
                moze uda sie na wiosne zbudowav tego peugota wiec moze na zawody sie pojezdzi i ktos je bedzie mial...

Skomentuj

Czaruję...
                X