Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mam pewien problem...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Marcy$ generalnie pewnie na tych samych bazarach co Ty :mrgreen:

[ Dodano: 2008-01-30, 19:59 ]
    jestem w zgodzie z kupowaniem na papier, karton i instrukcje. Sam staram sie tak kupowac uzywki, aby miec w razie jak sie nie spodoba latwiej odsprzedac. Jednak wiem, ze sa firmy, ktore klada na gwarancje, ktora podpisuja...
    duzo ludzi olewa naprawianie glosnikow bo jesli juz zaplaca jakies niemale na nasze zarobki pieniazki na glosniki to oczekuja pewnych rzeczy w razie awarii...
    o μ-Dimension ciezko znalezc zla opinie, to tez jakis wyznacznik jakosci, no ale roznie bywa.

Skomentuj

perfectblossom, pisalismy o IT to napisalem jakie mialem posrednio doczynienie z dystrybutorem IT. Co do innym firm to niemam doswiadczen wiec wypowiadac sie nie bede.
      Zawsze gdzies moga byc jakies problemy

Skomentuj

ale ja nierozumiem jak mozna glosnik uszkodzic zeby go na gwarancje oddac? przeciez przestery slychac a uszkodzen mechanicnych (np po wypadku) i tak nikt nie uzna...
        spalilem tylko kilka glosnikow wysokotonowych tonsila i to na samym poczatku zabawy. teraz jakos nieudalo mi sie tego wyczynu powtorzyc

Skomentuj

Pawel S., rozumiem, ze jak sobie pojedziesz do niemiec po IT, to sprawdzisz go od razu na miejscu? jest cos takiego jak wada fabryczna, i kazdej firmie sie to potrafi zdarzyc.
          No ale dla Ciebie wszystko jest proste i jest tylko jedna strona medalu:)

Skomentuj

ludzie pala glosniki, oj pala...

Skomentuj

Zamieszczone przez perfectblossom
              ludzie pala glosniki, oj pala...
              bo niedosc ze daja im za slabe wzmacniacze to jeszcze sluchaja na przesterze bo wtedy wydaje sie ze jest glosno.
              w koszalinskim amlarze lezy na stoliku JL 13W6V2 spalony z ich democaru bo nigdy niemieli odpowiedni mocnego wzmaka :P

Skomentuj

i tak sie pali glosniki :grin:

Skomentuj

Czaruję...
                X