Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

mały dylemat

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mały dylemat

Mam taki problem gdyz mysle nad takim sprzecikiem i sie rozmyslam miedzy glosnikiem JBl P1222 lub Infinity Kappa PERFECT 12VQ oraz wmacniacz JBL GTO 1201.1 lub Sinuslive SLA-1500.Co byscie mi z tego polecili lub cos innego z tego przedzialu cenowego!
    Skrzynie mam robic sam pod to w zabudowe! Moje auto to volvo 740 kombi. droga sprawa jest
    to muza jaka bedzie czarna muza i dance.z gory dzieki za odpowiedz .
    A propo wygluszenia skrzyni to rozmyslam sie a propo czy mozna zrobic cos takiego jak wylozyc srodek welna minerlna i zeby to nie latalo przykryc pijanka co sie kladzie pod panele(gr 2mm) i pospinac na bokach zszywkami do drzewa.Pozdrawiam

byle nie welne szklana :mrgreen: w dobrej pasmanterii dostaniesz material na wytlumienie, to sie popularnie nazywa ocieplacz, a firmy CA kasuja gruba kase za to... pianka pod panele to kiepski pomysl. daj po kropli kleju i po warstwie tej watoliny co ja nazwalem ocieplaczem do kurtek lub wiecej - wyproboj. Lepiej wziac kappe moim zdaniem, ale za ta kase mozesz znalezc lepsze glosniki, chociazby Mivoc.

Skomentuj

Zamieszczone przez perfectblossom
      ale za ta kase mozesz znalezc lepsze glosniki, chociazby Mivoc.
      ale trzeba podkreslic ze niekazdy model.

ile masz na to dokladnie kasy? 1000zl?
      wg mnie oba te glosniki nadadza sie do "czarnej" muzyki. jednak jakbyc chcial cos co naprawde warto kupic to poszukaj magnezowego DLSa lub IT MDS10 lub 12
      znalazlo by sie moze kilka innych modeli ale to sa pewniaki...

Skomentuj

JL Audio

Skomentuj

Tylko ze mam infinity do zgarniecia za 750 zl a w sklepie nowy stoi za 1150 a jbl kosztuje kolo 700zl tylko jest taki minus ze infinity jest jedno cewkowy 4OHM a jbl 2x2OHM i jets mozliwosc podlaczenia cewek rownolegle! Doradzcie mi co z tym fantem zrobic!

Skomentuj

Zamieszczone przez benassi7
            jbl 2x2OHM i jets mozliwosc podlaczenia cewek rownolegle!
            a masz wzmacniacz ktory obsluzy 1ohm??

jeny koncernu h/k sa sporo zawyzone. gdybym mial kupic cos z ich oferty to bym musial niezla okazje na uzywce trafic. nigdy bym tyle pieniedzy nie wydal na nowy...
            poszukaj MDS10 lub 12 - napewno zmiescisz sie w tej cenie

Skomentuj

piec ktory wczesniej podalem czyli sinysulive! a co wy poadlaiscie te glosniki to nigdzie nie umie ich znalesc w przedziale cenowym co ja dysponuje(czyli calosc okolo 1500)

Skomentuj

nie mozesz znalez glosnikow JL audio?? na alledrogo sa.

ocieplacz :mrgreen: :
                http://allegro.pl/item299719559_wlok...umn_gruba.html

Skomentuj

Jl znalazlem tylko przymierzam sie do kupna nowego bo zle doswiadczenia bo uzywanych glosnikach! ALe jakos JL audio nic mi nie wpadlo do oka za kwote 700zl

Skomentuj

Pawel S., a slyszales 12VQ? tez nie przepadam za tymi firmami, ale ten subik jest swietny. Z reszta 1201 do napedzenia suba tez sie nada:)
                    Choc niema co az tak z mono kombinowac. Kupic mocna 2kanalowke. Stega 220.2 w mostku do 12VQ i wsio:)

Skomentuj

Marcy$, nie

http://www.intertechnik.de/index.htm...&kat=Car+Audio
                      w polsce sprzedaje je QBA

Skomentuj

Czaruję...
                      X