Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

SW nie chce stworzyc odpowiedniego Goal'a ( Create Goal)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

SW nie chce stworzyc odpowiedniego Goal'a ( Create Goal)

Witam wszystkich,

Nie wiem co sie pokrzaczyło, nie mogę stworzyć goala do zwrotki, rzućcie okiem co jest nie tam, wychodzi mi taka skosna linia... ni emoge sobie poradzić o co tu biega?

z gory dzieki za pomoc

Prosze sie nei sugerowac tym ze do wysokiego jest lowpass, to na probe highpass wychodzi linia pozioma rowna skali 0 dB...

[ Dodano: 2008-04-16, 19:52 ]
    Nie mogłem juz edit...

Kolejny problem to po wprowadzeniu elementow zwrotki klikam calculate response i jest ok
    Nastepnie zmieniam sobie parametry cewki czy konda klikam apply i nic zmian nie ma, calculate response rowniez. Mogę tylko raz dokonać zmiany , potem niezależnie co zrobię z elementami zwrotki nic się nie zmienia na wykresie co jest grane z tym SW ?

Zamieszczone przez Rfck
    Nastepnie zmieniam sobie parametry cewki czy konda klikam apply i nic zmian nie ma, calculate response rowniez. Mogę tylko raz dokonać zmiany , potem niezależnie co zrobię z elementami zwrotki nic się nie zmienia na wykresie co jest grane z tym SW ?
    zmieniasz dane i OK - wtedy jest dobrze

Skomentuj

Właśnie nie jest bo charka sie w ogole nie zmienia nawet wpisujac olbrzymie wartosci cewki czy konda, a goal dziala jak widać, nie rozumiem o co tu biega jakby program sie pokrzaczył...

Skomentuj

jak wpisałeś 3,3Hz to się nie dziw... pewnie chodziło ci o 3,3k albo 3300Hz

Skomentuj

Czaruję...
        X