Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy warto sie bawić

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy warto sie bawić

Witam wszystkich na forum chciałbym zrobić kolumny podobne do jbl e 60 . I mam pytanie czy jak bym zrobił takie kolumny na głośnikach gdn albo coś w tym stylu i na uniwersalnej zwrotnicy czy taki sprzęt będzie lepiej grał niż sprzęt komputerowy np. g500 , z 5500 w muzyce.

Uniwersalna zwrota???? nieee! Jak do kompa to nie lepiej monitorki na arn150+pj?

[ Dodano: 2008-04-20, 20:53 ]
    a tak swoja droga to chyba nie ten dział....

Skomentuj

do kompa nie tylko czy to będzie lepsze niż głośniki komputerowe to będzie jak coś początek do kina domowego.

[ Dodano: 2008-04-20, 21:34 ]
      znacie może jakieś modele głośników podobnych parametrami i kolorystycznie do tych z jbl e 60 bardzo mi sie podobają te kolumny i ich dźwięk miałem okazje posłuchać w markecie ale mnie na nie stać więc chciałbym zrobić kolumny bardzo podobne. macie jakieś pomysły

Skomentuj

zrob sobie monitorki na arn 150 + sc10n, wyjdzie nawet taniej a jestem przkonany ze dzwiek bedzie lepszy od tych jbl :)

Skomentuj

Zamieszczone przez nos01
          głośników podobnych parametrami i kolorystycznie do tych z jbl e 60
          Ej! Po co maja byc podobne klorystycznie? To jakos wpływa na dzwiek?- z regóły sie nie patrzy na klor tylko na jakosc...

Skomentuj

dzięki wam chłopcy a jakie polecacie dobre głośniki 20 cm basowe za rozsądną cenę i dobrym basem i czy sie opłaca walić średnio tonowy głośnik do kolumn słuchając muzyki techno, dance ,trance i disco polo

Skomentuj

ARN+PJ/SC10 - koszt ok. 300 zł

20cm głośnik z dobrym basem nadaje się tylko do 3 drożnych kolumn ale ich koszt to najbiedniej 600-700 zł

Z 20-stek Tonsil 20/80/2 lub 20/100 jak ma być taniej to TVM ARN 226

Skomentuj

ten tonsil 20/80/2 spoko głośniczek i jaki do tego średniak i wysoki a i czy na początek może być uniwersalna zwrotnica bo na temat zwrotnic jeszcze mało czaje

Skomentuj

Uniwersalna zwrotnica to złom.

Popatrz w dziale konstrukcje, większość projektów jest opartych na pomierzonych zwrotnicach.

Skomentuj

Czaruję...
                  X