Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Płonące ws 418

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Płonące ws 418

Mam takie pytanie? Jakieś dwa miesiące temu oddałem wzamcniacz do pana elektronika ktory miał mi zrobic lewy kanał bo był spalony. No i luz zrobił skasował 120 zł fungowało. Po miesiącu poleciał prawy kanał(prawdopodobnie w wyniku zwarcia kabli podczas podpinania) Pan wzmacniacz wziął kanał naprawił i wział 20 zł. I teraz (czyli dwa dni temu) padł znowu prawy kanał(znowu zwarcie kabli głośnikowych) znaczy sie zabuczało i zgasło. No luz patrze bezpiecznik głowny padł. No wiec wymieniłem na nowy wszystko odpiołem power i prawy kanał płonie. No to sobie mysle spoko padł. Wiec wyciągam bezpiecznik od prawego kanału( jak miałem padniety lewy to bezpiecznika nie było i wszystko fungowało) power i...prawy kanał dalej sie pali tzn strzelają kolejne rezystorki i wszystko jest spoko tylko jak kur...może sie kanał palic jak tam nie ma bezpiecznika!!! No i kurde zebym mógł choc na jednym kanale jechać ale no nie da rady bo jak tylko wlacze to kolejne rzeczy strzelają wiec szkoda reszty psuc. Pytanie co zrobił pan elektronik prócz tego ze prawdopodobnie zrobił mnie w chuja(serdecznie przepraszam admina ale ręce mi opadają człowiek zapieprza 12 h na uczelni chciałby do domu wrócić muzyczki posłuchać a tu takie psikusy) żebym jeszce był w domu to bym panu elektronikowi wzmacniacz zaniósł ale siedze w Krakowie i długo z tąd nie wyjade a miejscowych panów elektroników pytać nie będe bo musiał bym nerke oddać zeby im za porade zapłacić. Gelato fantastico...

P.S. I dla tych co się zaraz przyczepią ze nie napisałem co to za wzmacniacz. A wiec jak w tytule unitra ws418 2x35w wersja na francje(bo napisy są po francusku:))) Z nowinek to pan elektronik zrobił mi direct. i głowny kondensator wymieniał na 4 jakies inne co daje prawie 10000
Czaruję...
X