Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ofeeertaaa!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ofeeertaaa!

Jak w temacie.Poszukuje osoby która podjęła by się zbudowania filtra subsonicznego i dolnoprzepustowego z zasilaniem 12V(auto).Chodzi oczywiście o jakość budowy tzn.płytka no i parametry :) Mam co prawda schemacik od Irka(jeszcze raz dzięki!)ale:
    -brak czasu
    -moja kolba ma za duży grot do scalaków
    -no i robie wzmaka 250W a właściwie to kit składam
    Jeśli znajdzie się osoba która jest w stanie podjąć się pomocy,oczywiście z uwzględnieniem finansów,to bardzo proszę o kontakt,najlepiej email.
    PZDR
    P.S.
    A może jeszcze jakaś korekcja?Walcie śmiało!A,i całość,tzn.filtracja będzie montowana w zasięgu kierowcy tak aby była możliwa regulacja na bierząco.

Nielepiej kupić??Używany crossover samochodowy pioneera można nieraz okazyjnie dorwać za 70zł.

Skomentuj

Umberto wypadałoby napisać do IGODA :] ...Jaki kit składasz? tzn co to jest AvT, Jabel? nie widzialem kit'u wzmaka 250watt...

Skomentuj

Poszukuje osoby która podjęła by się zbudowania filtra subsonicznego i dolnoprzepustowego z zasilaniem 12V(auto).
        Po:
        1.Igod
        2.Na gieldzie tam obok Ciebie nie bedzie ?
        3.allegro
        :)

Skomentuj

Dzięki za sugestie ale co do kupna jakiegoś kitu to pozostaje problem zasilania,kupowanie używki też stoi pod znakiem zapytania,niewiadome parametry.Ja planuje sobie subsonic do 20Hz a filtr dp 20-80/100Hz no i wszystko zasilane z akumulatora.A wzmak mój to kit z Praktycznej elektroniki,nie wiem czy dobry ale sie zobaczy.
          No ale chyba sie sam pobawie,schemat filtra z 12V mam i jak sie przyłoże to w subsonicu zkopiuje zasilanie,może zadziała....
          PZDR

Skomentuj

Czaruję...
          X