Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

"Wzmacniacz" Noobka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

"Wzmacniacz" Noobka

Witajcie :sad: Jestem nowiutki na forum ale kilka kolumienek i subików zrobiłem,ale to może olejmy :wink: A więc tak mam Wzmacniacz Kenwood KR-810b jest to wzmak stereo i tyle wiem...Mało w necie o nim jest :( Może wy coś macie na jego temat... Pozdrawiam

Parametrów niet. Wiem że z ciągnie 250 wat i moge głośniki podłączyć 4-16 ohm

Skomentuj

a co chcesz o nim wiecej wiedziec?
      najwaznejsze zeby w odsluchu byl dobry i sprawdzal sie w twoim systemie. przeciez jak to juz wielokrotnie udowodniono - parametry nie graja :P

Skomentuj

Chciałbym wiedzieć ile ma watu na kanał...Ale podejrzewam że sporo...To tylko domysły..Jestem Ciekaw ile ma seryjnie ale kostke w nim zmieniałem na mocniejszą więc moze mieć ciut więcej niż w serii

Skomentuj

MiNiO, będzie miał ciut więcej mocy jak podniesiesz napięcie zasilania. Zmiana kostki nie podniesie na pewno mocy. W najgorszym przypadku wzmak może grać nawet dużo gorzej.

Skomentuj

widać tu moje noobostwo :P No na razie więcej mocy mi nie trzeba... Je*** sąsiadów :/ Teraz przymierzam sie do wystrugania monitorków :] Ale dzięki za jakie kolwiek zainteresowanie tematem ^^

UWAGI MODERATORA
            Wyrażaj się ładniej - za gwiazdkowanie przekleństw też można dostać ostrzeżenie. esh0

Skomentuj

Czaruję...
            X