Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co sadzicie o tym wzmaku?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co sadzicie o tym wzmaku?

kupilem go wczoraj troche pospiesznie na alegro i oto co otrzymalem:

wzmak KD-261 Moc 2x110 W 8om
    i w zasadzie nic o nim nie wiem wiecej (nawet producenta nie ma). Ale wyglada prawie identycznie jak KODA model KD-261 (!) wiec pewnie to to samo (nowa 950zł). Przyjechal wczoraj i wyglada na nowy (nie ma nawet sladu podlaczenia do gniazd i kurzu w środku).
    Dalem za niego 300zł- jestem frajer czy nie?. Pojemnosc filtrujacą stanowią 4 kondensatory 6800uF, trafo toroid ale nic na nim nie jest napisane. Zdjecia w załączniku (nie ma zdjecia z tyłu ale sa tam klasyczne gniazda na banany i zestaw wejsc)

Hmm dość ciekawy wzmakolek.Konfiguracja dual monoblock czyli 2 kanały z osobnymi zasilaczami.Mało elektroniki...0 bajerów...Jak dla mnie kawał wzmaka tylko moc szacuje na ok 50-60W na 8R.Moc podawana katalogowo czyli 110W stanowczo była kłamana.Aha i niewiem czemu wygląda mi on na samoróbke :)

Skomentuj

Jak Dla mnie interes zrbiłeś dobry.

Skomentuj

kurcze ale dziwne ze producenta nie ma :/
        a moze to kogos DIY bo na płytkach dyzo wolnego miejsca i brak obisów i ten POWER TRANSFEROMATOR razi :)
        a moze "podróba" zartuje:)

Skomentuj

To jest ta koda:

http://www.lebo.legnica.pl/product_i...roducts_id=335

Ato znalazlem dzisiaj i jet to ten sam wzmacniacz:

http://shopping.search.ch/foto_hifi/...ad-330115.html

co ciekawe tez nie podają producenta.

Moim zdaniem ktos robi taki wzmachol i sprzedaje go pod roznymi markami ( wkodzie sa tylko inne galki i napis "koda". Wic samorobka to nie jest.

Skomentuj

dla mnie fajny, może częsci troche mało znane ale ładnie i fachowo raczej to wygląda.
            Ciekawe jak gra?

Skomentuj

Czaruję...
            X