Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zlecę wykonanie Holtona 400.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zlecę wykonanie Holtona 400.

Witam. Chciałbym zlecić zaufanemu elektronikowi wykonanie wzmacniacza panelowego Holton 400. Nie zależy mi na czasie. Fajnie by było jakby był dopiero na sierpień. Ktoś chętny?

Zamieszczone przez Maciek M.
    wykonanie wzmacniacza panelowego Holton 400
    tzn panel na suba?
    a to nie lepiej kupic gotowca od irka?

Skomentuj

A nie lepiej nauczyć się czegoś i złożyć samemu ? To nie jest takie trudne, wystarczy dobrze przeczytać dokumentację, wsadzasz elementy w odpowiednie dziurki, lutujesz i masz praktycznie gotowy układ.. zwłaszcza Holton, który to ma mało elementów i jest na dużej płytce.. pomyśl o tym to naprawdę jest łatwe.

Skomentuj

tzn panel na suba?
        a to nie lepiej kupic gotowca od irka?
        Kolega pytał. Ja zamawiam u Pana Irka. A on z racji tego że jest nie cierpliwy chciał żebym ja mu zrobił. Ja nie czułem się na siłach ale pooglądałem schematy i widzę że to nie takie trudne:) pozdrawiam.

Skomentuj

Zamieszczone przez Maciek M.
          A on z racji tego że jest nie cierpliwy chciał żebym ja mu zrobił
          :lol:
          no to kolega sie naczeka :P
          jak zrobisz cos prostego to moze bedzie szybciej. jak wezmiesz sie za cos bardziej skomplikowanego to moga byc powazne komplikacje :P

tak wiec radze uzyc jak najwiecej gotowcow. KITy itp

Skomentuj

Za ile ma być ten panel ?
            Może wzmacniacz janka na 3, 4parach toshiby 2sa1943/2sc5200 do tego szereg zabezpieczeń których holton nie posiada? Panel da rade napędzić dwa 4 omowe suby połączone równolegle.

Skomentuj

Nie problem lezy w poskladaniu poszczegolnych kitow ale w ich podlaczeniu do kupy zeby calosc dobrze dzialala. Jak sie do tego dolozy jakies ladne wykonanie blachy panela to sie okaze ze gotowiec jest lepszy i tanszy no chyba ze ktos lubi wydawac pieniadze na przyjemnosc lutowania :)

Skomentuj

Czaruję...
              X