Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniasz STEREO - 300/400zł ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szkoda, że wybór padł na w sumie najniższy wzmacniacz yamahy. A koledzy wspominali o 3240pe NADa. Świetny wzmacniacz to 3020 tej samej firmy. Do 300zł można "wyrwać" cambridge audio a5. Ostatnie za 350 był Arcam alpha5 i 400zł cambridge audio a500.

Jeśli na prawdę okazjonalnie kupiłeś tą "jamaszkę", to i ze sprzedażą nie będzie problemu. :wink: Najpierw posłuchaj, bo może spodoba się Tobie jej dźwięk. Ale moim zdaniem każdy z wyżej wymienionych wzmacniaczy jest o wiele lepszy od Twojego.

Skomentuj

Witam!

Zamieszczone przez przemo-lukas
      Szkoda, że wybór padł na w sumie najniższy wzmacniacz yamahy.
      Jakoś mnie to nie zniechęca, wręcz przeciwnie, jestem ciekawy jak grają te Yamahy - a nóż jej dźwięk mi się spodoba? ;-) Wiem na pewno, że lepiej zagra od mojego Akaia AM-U110 ;-) A cena była naprawdę dobra i żal było jej nie wziąć, jak się nie spodoba to się jeszcze parę zł zarobi/dorzuci i kupi coś lepszego ;-)

Zamieszczone przez przemo-lukas
      A koledzy wspominali o 3240pe NADa
      Tak, ale póki co nie miałem tyle gotówki. Wolę dołożyć do budowy odpowiednich kolumn, najwyżej kiedyś będę potrzebował czegoś więcej, kupię coś innego.

Pozdrawiam,
      Krzysiek191022.

Skomentuj

To jasne, że przy przechodzeniu na coś lepszego możemy być zadowoleni. Tylko, że zachwyt zblednie jak postawisz obok jakiegoś z w/w NADów (nota bene nierzadko do wyrwania za ~200 zł). Ale już nie płaczmy nad rozlanym mlekiem - używany sprzęt można spokojnie sprzedać po kosztach kupna, jeśli zaistnieje taka konieczność :P

Skomentuj

Witam!

Zamieszczone przez Caleb
          . Tylko, że zachwyt zblednie jak postawisz obok jakiegoś z w/w NADów
          Bardzo możliwe, ale Yamaha na pewno na początek kariery mi wystarczy.
          Tym bardziej , że ma ona tymczasowo napędzać monitory na GDN-14-100-8-SCX + PJ, do póki nie zrobię podłogówek na AWX-ach. A jak będą potem fundusze na nowy wzmacniacz, Yamahę sprzeda się z zarobkiem, trochę dołoży i już ;-)

Pozdrawiam,
          Krzysiek191022.

Skomentuj

Czaruję...
          X