Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Od czego zacząć przygodę z elektroniką ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja mam taką stację i mi w zupełności wystarcza, także możesz ją śmiało kupić. Dużo lepiej się lutuje niż lutownicą transformatorową.

Skomentuj

Witam!

Zamówiłem sobie płytkę do suba (Mostek TDA). Na dniach zamówię też tą stację lutowniczą i będę się uczył lutować (mam w domu jakieś stare płyty główne). A jak już będę się czuł na siłach, wezmę się za lutowanie tego mostka.

Pozdrawiam,
      Krzysiek191022.

Skomentuj

Zamieszczone przez krzysiek191022
        A jak już będę się czuł na siłach, wezmę się za lutowanie tego mostka.
        lutowanie to nic strasznego ;-) wystarczy nie dawac za duzo cyny i caly czas pamietac o tym zeby niczego nie przegrzac, typowo jedna nozke w ok sekunde sie lutuje i wszystko jest ok ;-)

Skomentuj

Krzysiek191022 trzymam kciuki tez właśnie biorę się za ten mostek jak wszystko dobrze pójdzie to na następna sobotę będę go już miał gotowego :mrgreen:

Skomentuj

Witam!

Zamieszczone przez suchythc
            Krzysiek191022 trzymam kciuki
            Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;-)

tez właśnie biorę się za ten mostek
            To ja również trzymam kciuki ;-)

jak wszystko dobrze pójdzie to na następna sobotę będę go już miał gotowego :mrgreen:
            U mnie tak szybko nie pójdzie, chcę do tego podejść na spokojnie, kupić wszystko, poćwiczyć lutowanie i jak będę na siłach biorę się za to.

Pozdrawiam,
            Krzysiek191022.

Skomentuj

jak już kupisz wszystko co potrzebne do mostka to daj znać ile cie to kosztowało..

Skomentuj

Czaruję...
              X