Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Protel 99se

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Protel 99se

Jak radzicie sobie z 30-to dniowym ograniczeniem wersji trial???
    Mały dysk i reinstalka systemu już mnie drażni :/, chcę jeszcze przeglądnąć rejestr przed ponowną instalają Protela na dziewiczym dysku a po upływie 30 dni usunąć wszystkie wprowadzone przez niego zmiany i zainstalować Protel od nowa bez konieczności reinstalki systemu. Ma to sens i czy zadziała???
    Ewentualnie czekam na sugestie jak wy rozwiązujecie ten problem /cracki ???/
    pozdro

Kompletne czyszczenie systemu przy deinstalacji programu umożliwia między innymi darmowa wersja Ashampoo Uninstaller 2000. Trochę uciążliwy, ale skuteczniejszy od CleanSweepa.
    Słyszałem jednak, że nie należy go używać z Windows XP. Sam nie sprawdzałem, powtarzam zasłyszane.
    Jeżeli chodzi o cracki, to cóż, nie jest to całkiem legalne, więc nie oczekuj, że ktoś Ci otwarcie pomoże.
    Ale jednak... szukajcie a znajdzeicie ... http://www.google.pl dla przykładu.

ALT

Skomentuj

jak jeszcze aktualne to szukaj www.cracks.am alboo www.astalavista.box.sk pozdro

Skomentuj

Zassij Protela DXP z netu, najlepiej eMule'm, albo sciagnij EAGLE'a i poszukaj w necie pliku licencji do niego - naprawde warto...

Skomentuj

Czaruję...
        X