Witam. Poszukuję jakiegoś dobrego, 'godnego' polecenia projektu przedwzmacniacza gitarowego. Chciałem zabrać się za budowę comba (piecyka) gitarowego. Chętnie posłucham również, jakie macie propozycje co do przetwornika oraz końcówki. Preamp jedno-kanałowy clean (na kanał drive mam GT2). Regulacja np. wysokie, średnie, niskie, kontur, wzmocnienie czy tam volume - nie musi być koniecznie tak jak napisałem. Rozważę różne propozycje.
P.S - Jeśli zamierzacie proponować mi preamp Janka z elektrody to uprzedzam: zrobiłem już go i uważam, że coś jest nie tak (w tamacie o piecyku Janka panuje ogromny chaos i nie wiadomo, który projekt jest prawidłowy, brak jest PCB, spisów).
P.S - Przeszukałem Google jak i forum kilkakrotnie i nie znalazłem tematu w którym można znaleść jako taki preamp gitarowy (Są tematy o piecykach ale o preampach w nich to ubogo, brak informacji)
P.S - Jeśli zamierzacie proponować mi preamp Janka z elektrody to uprzedzam: zrobiłem już go i uważam, że coś jest nie tak (w tamacie o piecyku Janka panuje ogromny chaos i nie wiadomo, który projekt jest prawidłowy, brak jest PCB, spisów).
P.S - Przeszukałem Google jak i forum kilkakrotnie i nie znalazłem tematu w którym można znaleść jako taki preamp gitarowy (Są tematy o piecykach ale o preampach w nich to ubogo, brak informacji)
Skomentuj