Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Miernik Pojemności

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Miernik Pojemności

Witam. Poszukuje jakiegoś sprawdzonego schematu miernika pojemności chyba był kiedyś taki schemat w jakiejś gazecie elektroniczej mial od jak pamiętam LCD i pomiar do 20000uF coś takiego poszukuje jakby ktoś miał coś takiego niech da znać. pozdro

wpisz w google.pl "miernik rlc"
    "miernik pojemnośći"
    miernik kondensatorów"
    powinno byc sporo gotowych schematów. Na elektrodzie

Skomentuj

Szukam i szukam ale nic niemoge znaleśc same jakieś proste z wyswietlaniem pojemnosci na diodach a mi trzeba cos z LCD najlepiej zeby mierzyl minimum do tych 10000uF i zeby to byl najlepiej sprawdzony schemat myslalem o jakims multimetrze ale one mierza tylko do marnych 20uF lub max 200uF a to ciu za mało , jak ktos cos znajdzie niech zapoda jakiegos linka. pozdro ps. Ta gazeta z tym miernikiem to Nowy Elektronik 10/11 2003 może ktoś posiada ten numer to by zapodal skan ;].

Skomentuj

mam ten numer. of coz mam tez skaner, ktory nie dziala, o czym juz niedawno pisalem w innym temacie (a ze nikt nie chcial mi pomoc, tzn ze nikt nie chcial tamtych ksiazek...)

Ale tak za tydzien, gora dwa bede mial drugiego kompa z win98 lub me, na ktorym skaner dziala bez problemu, wiec jezeli te kilka(nascie) dni poczekania nie bedzie dla Ciebie problemem to zeskanuje...

Skomentuj

Poczekam :) THX

Skomentuj

mialem dac to na forum, ale of coz obazki moga byc 800x600 i 64kB wiec nie dam. wysle Ci na mail. jezeli ktos jeszcze bedzie chcial - pisac.

Skomentuj

Wielkie dzięki. ps. przynajmniej tu ludzie nie maja sklerozy ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0
                mialem dac to na forum, ale of coz obazki moga byc 800x600 i 64kB wiec nie dam. wysle Ci na mail. jezeli ktos jeszcze bedzie chcial - pisac.
                przepraszam że odświerzam stary temat ale czy mógłbyś mi podesłać na maila te materiały ?
                granity66@wp.pl

Skomentuj

ja coś tam mam na HDD

zoba załącznik.
                  Załączone pliki

Skomentuj

Witam!
                    Przepraszam, że znów odświeżam temat. Czy mógłbym również prosić o te skany??
                    Z góry dziękuję. Mój mail to 96davis96@gmail.com
                    Pozdrawiam!

[ Dodano: 2007-12-29, 14:25 ]
                    Oj przepraszam! Miałem problemy z przeglądarką i nie wyświetlało mi tego załącznika.
                    Pozdrawiam!

Skomentuj

Czaruję...
                    X