Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Odtwarzacz multimedialny - FLAC z USB

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Odtwarzacz multimedialny - FLAC z USB

Od jakiegos czasu rozglądam się za czyms będącym w stanie odtworzyc pliki FLAC z przenośnej pamięci.
    Na allegro znalazłem dośc ciekawe urządzenie

http://midnex.na.allegro.pl/odtwarza...833633374.html

Mieliście moze z czyms podobnym stycznosc ? Zastanawia mnie glownie jakosc odtwarzanego audio.
    Last edited by recovery; 22.09.2011, 01:15.

super sprawa, ciekawe jak się sprawdza w praktyce.

Skomentuj

Ja szukam czegoś podobnego z przyzwoitym przetwornikiem analogowo cyfrowym, aby podpiąć pod niego dysk i oglądać film z dobrą jakością dźwięku.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
        Ja szukam czegoś podobnego z przyzwoitym przetwornikiem analogowo cyfrowym, aby podpiąć pod niego dysk i oglądać film z dobrą jakością dźwięku.
        Jak byś znalazł w/w to podrzuć na forum :)
        sam chętnie się skuszę na takie cacko :)

Pozdr

Skomentuj

Z tym jest właśnie problem... :) Znalazłem jeden, ale wydatek ponad tysiaka trochę mija się z celem... Szukam czegoś do 3stówek, ale musi mieć w miarę dobry dźwięk z tego, a nie że z laptopa lepiej wszystko brzmi...

Skomentuj

Ja szukam czegos takiego od dawna tylko jako priorytet postawilem ze musi byc wyswietlacz z utworami zeby nie trzeba bylo wlaczac telewizora/monitora.
            A o dobrym przetworniku mozecie zapomniec, byle bylo wyjscie cyfrowe i tylko zewnetrzny DAC.

Skomentuj

Zamieszczone przez irek Zobacz posta
              Ja szukam czegos takiego od dawna tylko jako priorytet postawilem ze musi byc wyswietlacz z utworami zeby nie trzeba bylo wlaczac telewizora/monitora.
              Bardzo wątpliwa sprawa, też szukałem. Można się pobawić mini pc na płycie mini ITX. Jakiś mały linux, wyświetlacz na USB, odbiornik IR na USB. Może też być router z openWRT i USB
              HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
              CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
              Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS

Skomentuj

Bez sensu! Za duzo roboty i pieniedzy.

Obecnie najsensowniejszym wyjsciem jest kupienie odtwarzacza MP4, obserwuje od dawna poczynania firmy vedia. Maja elastyczne podejscie do rynku, modyfikuja oprogramowanie na potrzeby ludzi z forum. Zobaczymy jak dalej technika sie u nich posunie, brakuje tylko wyjscia spdif ktore zdaje sie sam procesor ma, wiec tylko zasilanie, obudowa i mam co chcialem.
                Dotykowy ekran i odtwarzanie wszystkiego.

Skomentuj

Czaruję...
                X