Witam otrzymałem ten subwoofer od kolegi który przywiózł go ze Szwecji ale okazało się ze subwoofer jest uszkodzony. Woofer był w naprawie ale nie udało się to z niewiadomych mi powodów ale ze chłopak który to naprawiał był rozmowny powiedział ze spalona końcówkę mocy widać ze coś kombinował ale nic z tego nie wyszło i nie wziął pieniędzy.Zasilacz ma 2x24V głośnik ma 4ohm 30 cm nie znam reszty parametrów ale kiedy podłączyłem go do Technicsa sv-u303 to ściany zadrżały i mniejsze przedmioty zaczęły delikatnie podskakiwać na stole
oryginalna końcówka mocy ma 100W i chyba taka chce mieć
. Jeszcze może opisze jaki sprzęt audio mam bo może się to przydać: Technics su-v303 kolumny DIY z wysoko tonowym Visaton sc-10n i z dwoma (do każdej kolumny) TVM Tesla 16 cm arn -188-05/4 i korektor kenwood ge-55 który może pomoc w okiełznaniu tego woofera.Pisałem już na innym forum o tym sprzęcie i chciałem wymienić końcówkę mocy ale wszyscy mówią ze to nie takie proste i lepiej wymienić wszystko wiec pomyślałem ze mógłbym kupić od irka gotowy i uruchomiony wzmacniacz o mocy 100w przy 4ohm na zasilaniu 2x24v całą płytkę chciałbym przyczepić do aluminiowej kątówki która jest zamocowana do tylnej płyty woofera która tez jest aluminiowa i to pełni już role chłodzenia i tu pytanie ile kosztowała by taka końcówka?

Skomentuj